Header Ads


Ξεπέρασε τις 35.000 η προπώληση, σ’ αυτές τις θύρες υπάρχουν εισιτήρια!

Ξεπέρασε τις 35.000 η προπώληση, σ’ αυτές τις θύρες υπάρχουν εισιτήρια!


Η τελευταία ενημέρωση για τα “μαγικά χαρτάκια” του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.
Το “φράγμα” των 35.000 εισιτηρίων έσπασε και πλέον μετράμε αντίστροφα για το ολικό sold-out στο ιστορικό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου!

Ένα sold-out, που είναι δεδομένο πως θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς υπάρχει τεράστια ζήτηση και οι ρυθμοί διάθεσης των εισιτηρίων είναι εξαιρετικοί. Ενημερωτικά, πρέπει να σημειώσουμε για όσους επιθυμούν να βρεθούν την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, πως προλαβαίνουν να αγοράσουν και να βρουν εισιτήρια αρκεί να βιαστούν καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες αλλά υπάρχουν ακόμα και τώρα επιλογές σε όλες τις τιμές. Για την ακρίβεια…

-Ηλεκτρονικά υπάρχουν ακόμα λίγα εισιτήρια και με 15 ευρώ στην 21 και με 20 στην 4 και με 40 στην 28 και με 50 στη Θύρα 29.

-Επίσης, αύριο (Παρασκευή) στο εκδοτήριο υπάρχουν οι επιλογές με 15 ευρώ στη Θύρα 34 αλλά και με 20 ευρώ στις Θύρες 31 και 32

Ουσιαστικά μιλάμε για τα εισιτήρια που έχουν… απομείνει και ζητούν κάτοχο, ενώ αυτήν την ώρα γίνεται ένας μικρός χαμός ηλεκτρονικά με τις θύρες 4 και 21 που παρουσιάζουν ζήτηση.

Όλα αυτά βεβαίως έχοντας μπροστά μας πέντε ημέρες για την σέντρα, σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ που θα ντυθεί στα κατακίτρινα για να υποδεχτεί την πρωταθλήτρια Ελλάδος να αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου, σε μια μαγική βραδιά που θα θυμίζει… Μίλαν.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.