Header Ads


Αποκλεισμός-σοκ για Γιουνάιτεντ! (vids)

Αποκλεισμός-σοκ για Γιουνάιτεντ! (vids)


Μεγάλη έκπληξη στον τρίτο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ με την Ντέρμπι της Championship να πετάει εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 8-7 στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) μέσα στο Ολντ Τράφορντ! Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι «κόκκινοι διάβολοι».
Εκτός Λιγκ Καπ έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον 3ο κιόλας γύρο της διοργάνωσης, καθώς η Ντέρμπι που αγωνίζεται στη Championship πήρε τεράστια πρόκριση μέσα στο Ολντ Τράφορντ (2-2 κανονική διάρκεια, 7-8 πέναλτι).

O Moυρίνιο δεν κατέβασε τα... δεύτερα με την 11αδα της Γιουνάιτεντ να έχει Λουκάκου, Μαρσιάλ, Μάτα και αρκετούς ακόμα παίκτες της πρώτης γραμμής. Έτσι οι γηπεδούχοι άνοιξαν μόλις στο 3΄ το σκορ με τον Μάτα και τα πράγματα έδειχναν πως η Γιουνάιτεντ θα έχει εύκολο βράδυ, αν και το δεύτερο γκολ δεν ήρθε πριν φύγει το ημίχρονο προκειμένου να... καθαρίσει το ματς από νωρίς.

Η Ντέρμπι κατάφερε με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Γουίλσον στο 59΄ να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ ο Ρομέρο στο 67΄ είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε τη Γιουνάιτεντ με 10 παίκτες! Ο Μάρτιοτ στο 85΄ έκανε από κοντά το 1-2, όμως στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η κεφαλιά του Φελαϊνί για να δώσει το φιλί της ζωής στους «κόκκινους διαβόλους».

Η κανονική διάρκεια τελείωσε στο 2-2 και έτσι η πρόκριση θα κρινόταν στα πέναλτι, καθώς δεν υπάρχει παράταση. Εκεί όλοι ευστόχησαν, εκτός από τον Τζόουνς ο οποίος έχασε το τελευταίο πέναλτι της Γιουνάιτεντ και έτσι η Ντέρμπι με το 8-7 τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.





Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Όξφορντ – Μάντσετστερ Σίτι 0-3

Γουλβς – Λέστερ 0-0 (3-1 πέναλτι)

Μπόρνμουθ – Μπλάκμπερν 3-2

Μπέρτον – Μπέρνλι 1-2

Μίλγουολ – Φούλαμ 1-3

Γουίκομ – Νόριτς 3-4

Πρέστον – Μίντλεσμπρο 2-2 (3-4 πέναλτι)

Μπλάκπουλ – ΚΠΡ 2-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντέρμπι 2-2 (7-8 πέναλτι)

Γουέστ Μπρομ – Κρίσταλ Πάλας 0-3

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.