Header Ads


Μια ατμόσφαιρα... ακατάλληλη για Ελλάδα! (vid)

Μια ατμόσφαιρα... ακατάλληλη για Ελλάδα! (vid)


Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στην Κύπρο, έχοντας κόσμο στο πλευρό τους!
Στην Ελλάδα του 2018 το να βλέπεις οπαδούς και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο. Στην περίπτωση δε που αναφερόμαστε σε ντέρμπι κάθε σκέψη για παρουσία φιλάθλων των φιλοξενούμενων κρίνεται απαγορευτική.

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι ντέρμπι, ανεξάρτητα τις συνθήκες. Είτε πρόκειται για αγώνα πρωταθλήματος, είτε για αγώνα που κρίνει τότε, είτε ακόμα και για φιλικό. Όπως ακριβώς, δηλαδή, συνέβη και στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά «ΟΠΑΠ Νεόφυτος Χανδριώτης» της Λευκωσίας.

Η πρεμιέρα του τουρνουά περιελάμβανε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ. Και μάλιστα σε ένα γήπεδο όπου βρέθηκαν οπαδοί και των δύο ομάδων. Και το αποτέλεσμα μοιάζει τόσο... ξένο για τα ελληνικά δεδομένα.

Πέραν των αντεγκλήσεων, μέσω συνθημάτων, ή αν προτιμάτε μέσω... λεκτικής βίας, δεν συνέβη το παραμικρό. Οι μεν οπαδοί του Παναθηναϊκού στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους, οι δε οπαδοί της ΑΕΚ στο πλευρό της δικής τους ομάδας. Και όλο αυτό θύμισε, έστω και για λίγο, μια εποχή κάπως... μακρινή για την Ελλάδα του σήμερα.

Έστω κι αν το –φιλικό- παιχνίδι διεξήχθη στην Κύπρο...

Το SDNA βρέθηκε στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και σας παρουσιάζει στιγμές από την συνύπαρξη των οπαδών των δύο ομάδων. Το «πράσινο» κορεό στο ξεκίνημα του αγώνα και τα συνθήματα εκατέρωθεν, σε ένα σκηνικό εντελώς διαφορετικό από αυτό που βιώνουμε στα μεγάλα ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού στις μέρες μας!



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.