Header Ads


Unlabelled «Καρφάρα από «Ώρα» για Ουζουνίδη!» (pic)

«Καρφάρα από «Ώρα» για Ουζουνίδη!» (pic)


Η «καρφάρα» από την «Ώρα» και ποιον «καίει» το συμβόλαιο.


Το βάρος των ευθυνών για την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πέφτει μοιραία στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός δέχεται τα «πυρά» τόσο μερίδας του Τύπου, όσο και του κόσμου, για τη διαχείριση του ρόστερ, αλλά και για τις επιλογές του στην 11άδα, καθώς υπάρχει η άποψη ότι η Ένωση έχασε λόγω άστοχων κινήσεων και όχι επειδή δεν παρουσίασε καλή εικόνα στο χορτάρι.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που χρεώνεται στον κόουτς της ΑΕΚ είναι η μη χρησιμοποίηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος παρόλο που είχε επιστρέψει στη δράση από το ματς με τον Πανιώνιο, έμεινε εκτός με Άγιαξ και ΠΑΟΚ, κάτι που εκ του αποτελέσματος στοίχισε στην Ένωση. Είναι φοβερή, άλλωστε, η «σπόντα» στο πρωτοσέλιδο της σημερινής «Ώρας» για τη μη χρησιμοποίηση του Ουκρανού στόπερ.


Πάντως, πέρα από τα όποια λάθη του προπονητή, είναι γεγονός πως σημαντικές μονάδες της ΑΕΚ δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Όπως ο αρχηγός, Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος, είναι τελείως έξω από τα νερά του, με αποτέλεσμα η κακή του παρουσία να ρίχνει όλο το επίπεδο της ομάδας.

Στα ίδια κατηγορία ανήκει ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος παρουσιάζεται σκιά του καλού του εαυτού, κάτι που κάποιοι το συνδέουν με το γεγονός ότι ακόμα δεν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο, ενώ το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν μπορεί να επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν για την παραμονή του στην ομάδα.

Στο μεταξύ, οι μοναδικοί παίκτες της ΑΕΚ που «έβγαλαν μάτια» χθες στην Τούμπα ήταν ο Έλντερ Λόπες και ο Τάσος Μπακασέτας. Κι αυτό ίσως να σχετίζεται με το γεγονός ότι και για τα τους δύο παίκτες ήταν σκάουτερς χθες στην Τούμπα. Οι δύο ποδοσφαιριστές, άλλωστε, βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους και μέχρι στιγμής δεν έχουν ακούσει αυτά που θα ήθελαν από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση...

Όπως και να έχει, το διάστημα που ακολουθεί είναι πολύ κρίσιμο για την ΑΕΚ, από άποψη διαχείρισης, καθώς στην ομάδα δεν είχαν συνηθίσει σε ήττες και μάλιστα απανωτές. Θα πρέπει να βγάλουν άπαντες την απαιτούμενη αντίδραση, αφού δεδομένα η πίεση έχει ανάβει και θα πρέπει άμεσα να γυρίσει το χαρτί. Πάντως, η χθεσινή αποδοχή της ήττας είναι θετικό σημάδι για το πώς αντιμετωπίζουν στην ομάδα τις «γκέλες» και μένει να δούμε ποια θα είναι τα αντανακλαστικά εντός γηπέδου στη συνέχεια τόσο από τους παίκτες, όσο κι από τον προπονητή, που ήδη «ακούει» πολλά. 

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.