Header Ads


ΑΕΚ… non stop!

ΑΕΚ… non stop!


Δεν κάνει διακοπές η ΑΕΚ! Παρά τις πολλές αλλαγές, η «Ένωση» αντιμετώπισε σοβαρότατα το φιλικό στα Τρίκαλα κι επικράτησε 4-1. Κορυφαίος ο Γαλανόπουλος, έπαιξε ο Τσιγκρίνσκι, ντεμπούτο για Γιαννιώτα. 


Με το σκορ να διαμορφώνεται στα πρώτα 26 λεπτά του φιλικού αγώνα στα Τρίκαλα η πρωταθλήτρια ΑΕΚ μπροστά σε περίπου 500 οπαδούς της επιβλήθηκε του ΑΟ Τρίκαλα με 4-1!

Καταιγιστικός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο ξεκίνημα του ματς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο λογικά έπεσε με τις πολλές αλλαγές των δυο προπονητών και τον Γιάννη Γιαννιώτα να παίρνει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Βροχή από γκολ στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να προηγείται 0-3 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του φιλικού! Ο Γιακουμάκης έκανε στο 2ο λεπτό το 0-1 με κοντινή προβολή μετά από κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι και την προσωρινή απομάκρυνση του Ταΐρη, ο Λόπες με πολύ ωραίο σουτ στο 9’ το 2-0 και το 3-0 ο Κώστας Γαλανόπουλος με εξαιρετικό σουτ στο 12’.

Ο ΑΟ Τρικάλων αντέδρασε προσωρινά στο 15’ με τον Συμελίδη που με ωραία ενέργεια πλάσαρε τον Τσιντώτα και μείωσε σε 1-3 και στο 26’ μετά από καταπληκτική ατομική ενέργεια του Γαλανόπουλου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ο Κλωναρίδης βγήκε απέναντι στον Ταΐρη και με άψογο πλασέ έκανε το 1-4, που ήταν και το τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Διαιτητής του φιλικού ήταν ο Μπεκιάρης (Καρδίτσας) με βοηθούς τον Βογιατζή (Καρδίτσας) και την Κορομπίλα (Δυτ. Αττικής), ενώ τέταρτη ήταν η Τσιοφλίκη (Λάρισας).


ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος (12′ Γκουγκούδης), Γκόλιας (82’ Νιάρος), Γκότοβος, Πατσατζόγλου (76’ Συριόπουλος), Τσιάρας (68’ Γκατζολάρι), Τσιμίκας (82’ Ηλιάδης), Γιούκαρης (76’ Τριανταφυλλάκος), Ρούνει (70’ Σταματάκος), Συμελίδης (63′ Μακρίδης), Ράντι (85’ Αλμπάνης)

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας (61′ Γιαννίκογλου), Λόπες (46′ Γιαννούτσος), Γκάλο (61′ Λαμπρόπουλος), Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι (46′ Σβάρνας), Αϊντάρεβιτς (61′ Γιαννώτας), Κλωναρίδης (61′ Πόνσε), Γαλανόπουλος (46′ Μοράν), Γιούσης, Αλεφ, Γιακουμάκης (70’ Σιμόες)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.