Header Ads


Έτσι θα πάνε οι οπαδοί της ΑΕΚ στο «Johan Cruijff Arena»

Έτσι θα πάνε οι οπαδοί της ΑΕΚ στο «Johan Cruijff Arena»


Διαβάστε τις οδηγίες της Ολλανδικής αστυνομίας

Μια από τις πλέον φημισμένες πλατείες του Αμστερνταμ, δέκα λεπτά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο της πόλης, η Dam Square (οι Ολλανδοί την αποκαλούν και De Dam) ορίστηκε ως σημείο συγκέντρωσης από την ολλανδική Αστυνομία για τους περισσότερους από 2.000 οπαδούς της ομάδας μας που θα παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα στη «Johan Cruijff Arena».
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ καλούνται να συγκεντρωθούν εκεί από τις τέσσερις το απόγευμα προκειμένου στη συνέχεια να οδηγούνται από την ολλανδική Αστυνομία στη γειτονική στάση του τρένου Metrostation Strandvliet, γραμμή 54, που θα τους μεταφέρει στο γήπεδο και  στις καθορισθείσες για εκείνους θύρες με την επιγραφή «Κ» (Κερκίδες 415-416-417) στη βόρεια πλευρά του γηπέδου. Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ θα λειτουργεί επί πληρωμή από τις δέκα το πρωί και ο χώρος στάθμευσης με την ένδειξη P2 στη διεύθυνση Borchlandweg 6, Αμστερνταμ.

Όσοι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν με υποχρεωτική επίδειξη του αριθμού της παραγγελίας-αγοράς, που παρέλαβε κάθε αγοραστής από το σύστημα με την ολοκλήρωση της αγοράς του από το ειδικό εκδοτήριο για τους φιλοξενούμενους στο γήπεδο, που βρίσκεται έναντι των «κιτρινόμαυρων» θυρών. Η διάθεση των προπληρωμένων εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 15:00 (τοπική ώρα) έως και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας, που θα βρεθούν στο Άμστερνταμ από την Ελλάδα αλλά και από κάθε γωνιά της Ευρώπης και θα δώσουν για μια ακόμα φορά δυναμικά το παρών τους στις εξέδρες του «Johan Cruyff Arena» ενισχύοντας τη προσπάθεια του προπονητή και των ποδοσφαιριστών μας τα εξής:
-Απαγορεύεται τόσο στο γήπεδο όσο και στους δημόσιους χώρους της πόλης η κατοχή και η χρήση βεγγαλικών, πυρσών και πυροτεχνημάτων, όπως και η κατανάλωση αλκοόλ και η χρήση ναρκωτικών. Οι αντικοινωνικές συμπεριφορές υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών θα προκαλέσουν κράτηση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
-Απαγορεύεται η κάλυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου με χρήση κράνους ή κουκούλες τύπου full face τόσο στους δρόμους όσο και στο γήπεδο, όπως και η χρήση και κατοχή κοκάλινων ενισχυτικών γαντιών χειρός και τιμωρείται ως ποινικό αδίκημα.
-Απαγορεύεται η είσοδος πανό στο γήπεδο διάστασης μεγαλύτερης από ενάμισι μέτρο (που καλύπτουν τους θεατές) χωρίς πιστοποίηση μη εύφλεκτου υλικού.
-Στους παραβάτες όλων των παραπάνω, εκτός της ποινικής δίωξης, θα ακυρώνεται και το εισιτήριό τους για τον αγώνα.

Επίσης οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:
-Όσοι Ελληνες φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε άλλες θύρες, εκτός από τις καθορισθείσες για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο αν φέρουν διακριτικά ή αν επιχειρήσουν να εισέλθουν ομαδοποιημένα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έχουν πρόβλημα, αλλά φυσικά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους εντός του γηπέδου. Το σίγουρο είναι ότι αποκλείεται η ολλανδική αστυνομία να τους μεταφέρει στις θύρες των φιλάθλων της ΑΕΚ.
-Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους, μετά το τέλος του ματς, για τριάντα λεπτά.
-Επίσης η αγορά προϊόντων στις καντίνες του γηπέδου θα γίνεται μόνο με κάρτες και όχι με μετρητά.

Σε αυτό το πρώτο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της ομάδας μας στο πλαίσιο του UEFA Champions League μετά από δώδεκα χρόνια, καλούμαστε όλοι μαζί, όχι μόνο να προστατεύσουμε την ομάδα μας από τον κίνδυνο σοβαρής τιμωρίας, που ελλοχεύει στην παραμικρή παραβατική συμπεριφορά, αλλά και να διαφημίσουμε την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώπιον της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ελίτ.

Καλούμαστε, για μια ακόμα φορά, να εκπροσωπήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη με γνώμονα την ιστορία, τις αρχές και τα ιδανικά, που πρεσβεύει η ΑΕΚ από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της αλλά και με απόλυτο σεβασμό στους κανονισμούς και τις αξίες της UEFA.

Οι εξετάσεις που θα δώσουμε θα πρέπει να είναι επιτυχημένες σε όλα τα επίπεδα! 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.