Header Ads


Τεβεκέλης: «Έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ για να πάει η ΑΕΚ στο Champions League!»

Τεβεκέλης: «Έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ για να πάει η ΑΕΚ στο Champions League!»


Ο πρώην διαιτητής και πλέον στέλεχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μάλαμας Τεβεκέλης υποστήριξε ότι "αποδείχθηκε' πλέον ότι το Πρωτάθλημα "κλάπηκε" από τον ΠΑΟΚ για "να περάσει άκοπα η ΑΕΚ στο ChampionsLeague".  
Επιπλέον μίλησε για το VAR τονίζοντας ότι μόνο ο ΠΑΟΚ το θέλει. Φυσικά για τη φωτοβολίδα στη Νέα Σμύρνη ο κ.Τεβεκέλης τόνισε πως αμφιβάλει ότι την έριξε οπαδός του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του:

Για το πώς βλέπει τα πράγματα μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές: "Η κατάσταση έχει ήδη ξεφύγει και αν παραμείνει η ίδια κατάσταση θα έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια".

Για το αν νιώθει πως συνεχίζεται το περσινό πρωτάθλημα: "Ναι, το νιώθουμε αυτό το συναίσθημα, γιατί κάποιοι θέλουν να γίνεται αυτό που επιβάλουν. Αποδεικνύεται πως μας κλέψανε το πρωτάθλημα για να μπει η ΑΕΚ στο Champions League άκοπα. Είναι μία συνέχεια  από το προηγούμενο πρωτάθλημα. Πέρσι στα Γιάννενα όλοι ασχολήθηκαν με το γκολ οφσάιντ, αλλά κανείς με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ, το ίδιο και με τον Πλατανιά, αλλά και από τον τελικό του 2017 με το γκολ του Ενρίκε. Όλοι θυμούνται το οφσάιντ αλλά κανείς με το πέναλτι που προηγήθηκε".

Για το αν επηρεάζουν την ΚΕΔ τα σχόλια: "Σίγουρα επηρεάζουν, δεν γίνεται να μην επηρεάζουν. Τα σχόλια πάντα ακούγονται".

Για τον Κομίνη: "Είναι αδιανόητο ένας διαιτητής που έφερε την καταστροφή στο ποδόσφαιρο, να είναι ακόμα στους πίνακες. Είναι απαράδεκτος ο Περέιρα που τον κρατάει ακόμη. Είναι ένας άνθρωπος που η UEFA δεν τον εμπιστεύεται. Ήδη από την πρώτη αγωνιστική έκανε πολλά λάθη και αντί να κάτσει σπίτι του την δεύτερη αγωνιστική ήταν τέταρτος".

Για τις αλλαγές στους πίνακες: "Τον ΠΑΟΚ τον έκλεψε πέρσι ο Κομίνης και έπρεπε να φύγει και δεν έφυγε, κάποιοι έχουν φύγει, αλλά αυτός έμεινε. Όμως ο Νο1 που έπρεπε να μην υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ο Κομίνης. Επίσης, δεν είναι τυχαίο, που τρεις παρατηρητές έφυγαν, ενώ το τελευταίο τους παιχνίδι ήταν σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ".

Για το που βρίσκεται η ελληνική διαιτησία: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσοι ξένοι μέσα στην ΚΕΔ. Εμείς όταν ήμασταν ήταν τρία άτομα, ειλικρινά δεν ξέρω το γιατί".

Για τον αν η  ΕΠΟ έχει έλεγχο της κατάστασης: "Όχι, δεν έχει και δεν πρέπει να έχει".

Για τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι: "Έχει περάσει η ιδέα και αν κρίνει η ΚΕΔ ότι πρέπει να μπει ξένος, όχι μόνο στα ντέρμπι, αλλά και στα δύσκολα βαθμολογικά παιχνίδια, παραδείγματος χάρη σε ένα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης αν κρίνεται πρωτάθλημα ή παραμονή".

Για το VAR και η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν έχει αλλάξει η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τον τελικό του 2017, όπου είχε πει ο Ίβαν Σαββίδης φέρτε το VAR και το πληρώνω εγώ. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά το VAR θα δώσει λύσεις, αλλά πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά".

Για τα νεύρα που επικράτησαν από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ προς τον Καμπούρη και αν τους είπε κάτι: "Ζήτησε συγγνώμη αν έχει κάνει κάποιο λάθος".

Για το αν περιμένει ο ΠΑΟΚ για τον Καμπούρη: "Εδώ δεν τιμωρήθηκε ο Κομίνης, που έκρινε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, πιστεύετε θα κάνουν κάτι στον Καμπούρη".

Για το αν θέλει κάποια άλλη ομάδα από τις μεγάλες το VAR: "Καμία άλλη ομάδα δεν θέλει το VAR, εκτός από τον ΠΑΟΚ".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την κριτική που δέχεται η ΠΑΕ: "Όταν πρέπει να διαμαρτυρηθεί ο ΠΑΟΚ, το κάνει μην ανησυχείτε. Κάποια στιγμή θα ασχοληθούμε και με τις εντυπώσεις".

Για την φωτοβολίδα: "Πρέπει να προσέχουν οι οπαδοί μας γιατί κινδύνεψαν ζωές και για τον ΠΑΟΚ θα ήταν μία πραγματική καταστροφή. Αμφιβάλλω αν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά για να μην έχουμε μάθει ποιος είναι ακόμα, σημαίνει ότι είναι άτομο εμπιστοσύνης των συνοπαδών του. Να προσέχουν ποιον έχουν δίπλα τους".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.