Header Ads


Η λίστα στο Champions League: «Δυο σίγουροι, ένα ερωτηματικό!»

Η λίστα στο Champions League: «Δυο σίγουροι, ένα ερωτηματικό!»


Η ΑΕΚ δηλώνει σήμερα (3/9) τη λίστα για τους ομίλους του Champions League, σίγουρα με δυο νέα πρόσωπα και ένα μεγάλο ερωτηματικό και για τρίτο. 
Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, έχει πάντα ενδιαφέρον. Πολύ περισσότερο, όταν στην περίπτωση της ΑΕΚ προβλέπονται σίγουρα δυο προσθήκες σε σχέση με την αντίστοιχη λίστα των προκριματικών, ενώ υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για μια ακόμα προσθήκη.

Με το ερωτηματικό να σχετίζεται με την αναζήτηση που κάνουν οι άνθρωποι της Ένωσης, για το ενδεχόμενο μιας ακόμα μεταγραφικής προσθήκης της τελευταίας στιγμής. Κάτι που φαίνεται πως θα κριθεί οριστικά μέσα στις επόμενες ώρες.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ
Είναι δεδομένο πως σίγουρα πως θα προστεθούν δυο παίκτες στην λίστα. Ο ένας θα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ τραυματίστηκε μετά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε. Και δεν είχε συμπεριληφθεί καθόλου στην λίστα για τους δυο προκριματικούς γύρους, με Σέλτικ και Βίντι. Όμως, πλέον, έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, ενώ θα αξιοποιήσει και το διάστημα της διακοπής, για να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του. Ως εκ τούτου, ο Ουζουνίδης θα έχει τον Τσιγκρίνσκι ετοιμοπόλεμο για τα ματς του Champions League.

Η δεύτερη προσθήκη στην ευρωπαϊκή λίστα, θα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο διεθνής εξτρέμ αποκτήθηκε από την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν έχει προλάβει ακόμα να κάνει ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα, καθώς δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Άλλωστε είχε κάνει μόλις δυο προπονήσεις στα Σπάτα.

Όμως, και για τον Γιαννιώτα το διάστημα της διακοπής θα είναι σημαντικό, προκειμένου να κερδίσει το χαμένος έδαφος στο κομμάτι της ετοιμότητας. Και δεδομένα ο Ουζουνίδης θέλει να έχει στην διάθεση του και τον διεθνή εξτρέμ, για τα παιχνίδια του ομίλου του Champions League.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΤΟΝ… ΓΕΝΑΡΗ
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν προσθέσει η ΑΕΚ και έναν ακόμα παίκτη στην ευρωπαϊκή λίστα, με μεταγραφική κίνηση της τελευταίας στιγμής. Μέχρι και αργά χθες (2/9) το βράδυ, όλα ήταν ανοικτά. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περνούσαν από κόσκινο πολλές περιπτώσεις χαφ, από την λίστα με τους ελεύθερους. Με το όνομα του Κλαούντιο Γιάκομπ να «πέφτει» ξανά στο τραπέζι. Η ΑΕΚ εξέτασε και πάλι την περίπτωση του 31χρονου χαφ που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ. Μια περίπτωση πάντως διόλου εύκολη.

Επίσης, από το μικροσκόπιο περνούν και άλλοι χαφ, από τους πολλούς που έχουν προταθεί τις τελευταίες δυο μέρες. Ωστόσο ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, καθώς επί της ουσίας η ΑΕΚ έχει στην διάθεση της μόνο λίγες ώρες, ενώ είναι δεδομένο πως ισχύει η θέση, πως δεν πρόκειται να γίνει μια κίνηση, απλώς για να γίνει.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.