Header Ads


«Φορτσάρει» και στα διαρκείας η ΑΕΚ!

«Φορτσάρει» και στα διαρκείας η ΑΕΚ!


Στην ΑΕΚ έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και αυτό το καλοκαίρι, περιμένοντας ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ομάδας και να αποτελέσει τον... έκτο παίκτη της!
Η φετινή σεζόν ξεκινάει από διαφορετική βάση για την ΑΕΚ, σε σχέση με τις προηγούμενες. Οι δύο τίτλοι (Κύπελλο Ελλάδος και Champions League) έχουν θέσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του να... αφουγκράζονται τον «παλμό» του κόσμου.

Αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Η Ένωση κινήθηκε μεθοδικά στην αγορά και σε πρώτη φάση έφερε στην Αθήνα έναν προπονητή με παραστάσεις από το υψηλότερο διασυλλογικό επίπεδο. Ο Λούκα Μπάνκι χτίζει «εν λευκώ» την Ένωση, με τις κινήσεις του να αποσκοπούν στην... ουσία του πράγματος!

Το τελευταίο χτύπημα, όμως, πέραν της ουσίας έκανε και αρκετό θόρυβο, καθώς ο Γιόνας Ματσιούλις, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε στην Ένωση, ολοκληρώνοντας έτσι την πιο σημαντική κίνηση επί εποχής Αγγελόπουλου.

Στην Ένωση έχουν... πιάσει τον σφυγμό του κόσμου και όσον αφορά τα διαρκείας. Οι τιμές, άλλωστε, είναι οι πιο χαμηλές επί θητείας Αγγελόπουλου και σαφώς πιο χαμηλές σε σχέση με την περσινή σεζόν. Κι όλα αυτά, ώστε ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά το ξεκίνημα της διάθεσης των διαρκείας είχαμε καταγράψει πως υπήρχε αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη κίνηση το καλοκαίρι του 2017. Τώρα, όμως, στην Ένωση περιμένουν να δουν την ανταπόκριση των... social media να γίνεται πράξη με την αγορά διαρκείας.

Οι επόμενες μέρες, άλλωστε, είναι και καθοριστικές. Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 700 διαρκείας, αριθμός μικρός για την δυναμική της Ένωσης και στην ΑΕΚ εκφράζουν την πεποίθηση πως ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας, δείχνοντας... Αγάπη Διαρκείας, όπως αναφέρει και το σλόγκαν της φετινής καμπάνιας!

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.