Header Ads


Unlabelled Απόφαση που θα συζητηθεί από Ουζουνίδη! - Έρχονται αλλαγές!

Απόφαση που θα συζητηθεί από Ουζουνίδη! - Έρχονται αλλαγές!


Αλλαγές ετοιμάζει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο αγωνιστικό του πλάνο, προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα και η ΑΕΚ να πάρει τα πάνω της, αρχής γενομένης από το προσεχές δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη.
Όπως λέγεται, στις σκέψεις του Έλληνα τεχνικού υπάρχει η μετατόπιση είτε του Τάσου Μπακασέτα, είτε του Πέτρου Μάνταλου, από τις πτέρυγες προς τον άξονα. Οι δύο παίκτες από την αρχή της σεζόν υπολογίζονται από τον προπονητή της Ένωσης ως ακραίοι επιθετικοί, χωρίς, πάντως, να αποδίδουν τα αναμενόμενα. Γι’ αυτό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης «ψάχνεται» και περνάει από το μυαλό του να αλλάξει ρόλους στους δύο ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τον Τάσο Μπακασέτα, άλλωστε, η μετακίνησή του προς το κέντρο μοιάζει να τον βολεύει, καθώς και στην Τούμπα, όταν αγωνίστηκε για ένα διάστημα πίσω από τον επιθετικό, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Από την άλλη, όμως, ο Πέτρος Μάνταλος προτιμάει να αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης κι αυτό είναι κάτι που το έχει εκφράσει εντός της ομάδας.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.