Header Ads


Unlabelled Γεωργίου: «Την εύνοια της ΑΕΚ έχει ο Ολυμπιακός!»

Γεωργίου: «Την εύνοια της ΑΕΚ έχει ο Ολυμπιακός!»


Ο Γιώργος Γεωργίου σε ένα ακόμη άρθρο που θα συζητηθεί! - Δείτε τι λέει για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και όχι μόνο!
Ο Ολυμπιακός έχει φέτος την εύνοια που είχε πέρσι η ΑΕΚ. Με ενδομυϊκές και ενδοφλέβιες ενέσεις παίρνει τους 3 βαθμούς. Μία στο 93΄, μία στο 94΄... Θα μου πείτε μήπως σημαίνει τίποτα αυτό; Όχι, απλά το αναφέρω και δείχνω πόσο μεγάλη σημασία έχει η εύνοια. Από μπάλα ο Ολυμπιακός είναι καλός μπροστά, αλλά είναι βαστάτε Τούρκοι τα άλογα πίσω.

Παράξενες ήταν και οι αλλαγές του Μαρτίνς. Δηλαδή, τι έκανε; Έβγαλε τον Ποντένσε και έβαλε τον Νάτχο; Ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες, αλλά και ο Πανιώνιος έχασε ευκαιρίες. Ο οποίος ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του. Έχει γίνει της δεδηλωμένης το κάγκελο με το γκολ που πέτυχε ο Πανιώνιος και το ακύρωσε ο Σκουλάς ως οφσάιντ. Αυτά τα παραμύθια που λένε κάποιοι, ότι είχε προηγηθεί οφσάιντ και γι' αυτό σήκωσε τη σημαία ο επόπτης, εγώ τα ακούω βερεσέ.

Όπως βερεσέ ακούω αυτά που λένε κάποιοι Πανιώνιοι ότι δεν έχει γίνει πέναλτι στον Μπουχαλάκη. Όχι πέναλτι, πεναλτάρα χωρίς τερματοφύλακα. Και τώρα είναι ο Ολυμπιακός μόνος πρώτος. Και όπως είπα και στη χθεσινή στήλη, κερδίζει τον ΠΑΟΚ, χάνει από την ΑΕΚ και τα τρία πουλάκια ξανά στο ίδιο κλαδί.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.