Header Ads


Unlabelled «Ο Μαρίνος ξέρει – Δεν χάνει αυτή η ΑΕΚ σε Άγιαξ και Τούμπα!»

«Ο Μαρίνος ξέρει – Δεν χάνει αυτή η ΑΕΚ σε Άγιαξ και Τούμπα!»


Εμφάνιση με υποσχέσεις που κάνει τους Ενωσίτες να ονειρεύονται.

Καταιγιστική ήταν η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της Super League. Πραγματικά το 4-0 αδικεί την Ένωση, βάσει των ευκαιριών που έχασε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που σημείωσε και το sportdog στο Match report της αναμέτρησης.

Ο Δικέφαλος εντυπωσίασε με την παραγωγικότητά του αλλά και τον πλουραλισμό του. Δεν είναι τυχαίο καθόλου, ότι πριν ανοίξει το σκορ με τον Πονσέ, η ΑΕΚ έφτιαξε έξι ευκαιρίες με πρωταγωνιστές έξι διαφορετικούς παίκτες. Έχουμε και λέμε, Μπακασέτα (4'), Σιμόες (17'), Μάνταλο (22'), Τσιγκρίνσκι (39'), Άλεφ (43'), Λιβάγια (45').

Στο δεύτερο είδαμε δύο δοκάρια (Μάνταλος-Κλωναρίδης) και δύο γκολάρες, η μία από τον Μπακασέτα και η δεύτερη από τον Κλωναρίδη, ο οποίος είδε το όνομά του να γράφεται δύο φορές στον πίνακα το σκορ με το τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη βγάζουν μία υγεία μέσα στο χορτάρι. Δείχνουν, ότι είναι πρωταθλητές και αγωνίζονται χωρίς να αγχώνονται. Παίζουν τη μπαλίτσα τους και την ευχαριστιούνται. Αυτήν την εικόνα παρουσιάζουν.

Οι Ενωσίτες με τον Πανιώνιο ειδαν την ομάδα τους να πατά τον αντίπαλό της σε ένα ονειρικό παιχνίδι. Δεν του άφησε κανένα περιθώριο εξ αρχής. Η ΑΕΚ κυκλοφόρησε πολύ όμορφα τη μπάλα και έβγαλε συνδυασμούς που βλέπουμε σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς.

Χαρακτηριστική ήταν η πρώτη φάση που σημειώθηκε στο παιχνίδι. Η μπάλα άλλαξε τρεις φορές πριν τον τελικό αποδέκτη. Ο Άλεφ μοίρασε στον Πόνσε, εκείνος με τη μία στον Μπακάκη που την έσπασε στον Μπακασέτα, ο οποίος αφού βρήκε χώρο εκτέλεσε με το αριστερό.

Είναι έτοιμη για τους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ και είναι δεδομένο, ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τις ομαδάρες που έχει ο όμιλός της. Συν τοις άλλοις ο Ουζουνίδης έκανε πολύ καλή διαχείριση δυνάμεων ενόψει Άγιαξ, ξεκουράζοντας Γκάλο, Γαλανόπουλο και Οικονόμου, που έμειναν εκτός αποστολής, ενώ μέσα στο ματς είδαμε τον Σιμόες να βγαίνει στο 77' για να πάρει τις ανάσες του.

Η ΑΕΚ έχει ένα ακόμα θετικό στοιχείο. Στην Ελλάδα, σε τρεις αγωνιστικές, δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Αυτή η ομάδα δεν χάνει την άλλη Κυριακή στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Έχει υλικό και έναν προπονητή που ξέρει να το διαχειρίζεται και να βρίσκει λύσεις. Και ας υπάρχει μεγάλη γκρίνια για τη μη ενίσχυση σε κέντρο και πτέρυγες στο τέλος των μεταγραφών.

Ο Μαρίνος έχει τη συνταγή για να παίρνει τα αποτελέσματα. Θα το δείτε, ότι η ΑΕΚ θα φύγει με θετικά αποτελέσματα από Άμστερνταμ και Θεσσαλονίκη.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.