Header Ads


Σε κανονικούς ρυθμούς ο Μπογέ!

Σε κανονικούς ρυθμούς ο Μπογέ!


Ο Αργεντινός παικταράς προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς σήμερα και ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή – Κανονικά και ο Άλεφ, ατομικό Λιβάγια και Αλμπάνης.
Η αντίστροφη μέτρηση για την ολική επάνοδο του Λούκας Μπογέ στα γήπεδα έχει ξεκινήσει! Ο Αργεντινός παικταράς, μετά από μεγάλο διάστημα θεραπείας και ατομικής εκγύμνασης λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, επέστρεψε σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς και για πρώτη φορά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό σημαίνει πως πλέον ο Μπογέ τίθεται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και προφανώς αναμένουμε την επάνοδο του, όταν ο προπονητής κρίνει πως ο παίκτης είναι 100% έτοιμος και από άποψη αγωνιστικού ρυθμού.

Τα ευχάριστα πάντως δεν σταματούν στον Μπογέ, καθώς σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε και ο Άλεφ κάτι που σημαίνει πως προλαβαίνει την Μπενφίκα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Μάρκο Λιβάγια και Χρήστος Αλμπάνης.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την περίπτωση του Έλντερ Λόπες, ο Πορτογάλος θα υποβληθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε απεικονιστικό έλεγχο, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο γόνατο.

*Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

*Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 στα Σπάτα και θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου για 15 λεπτά. Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Ουζουνίδη και του Αντρέ Σιμόες, ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Μπενφίκα, θα ξεκινήσει στις 15.00 στη νέα αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.