Header Ads


Unlabelled Τρομερό σκηνικό με Μανωλά – Έβαλε τις φωνές στον πάγκο! Δεν βγήκε το ρίσκο του Σκίμπε

Τρομερό σκηνικό με Μανωλά – Έβαλε τις φωνές στον πάγκο! Δεν βγήκε το ρίσκο του Σκίμπε


Πότε και γιατί τα… έχωσε ο άσος της Ρόμα στη νίκη της Εθνικής.
Η Εθνική καθάρισε πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε με 1-0 την Εσθονία, ωστόσο κρατάει το σκορ και τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του Nations League. Η Ελλάδα ξεκίνησε φορτσάτη, βρήκε πολύ νωρίς το γκολ μετά από ωραία συνεργασία των Μήτρογλου – Φορτούνη (δείτε το σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ), όμως στη συνέχεια «κάθισε» και με ευθύνη του Μίκαελ Σκίμπε.

Η Ελλάδα έχοντας τρία δεκάρια στο χορτάρι, τους Πέλκα – Μάνταλο και Φορτούνη, μπήκε φορτσάτη και κατάφερε στο πρώτο τέταρτο να επιβάλει τον ρυθμό της, όμως σε όλη το υπόλοιπο παιχνίδι, ήταν φανερό πως το συγκεκριμένο σήμα και το ρίσκο που πήρε ο κόουτς δεν του… βγήκε. Μάλιστα, ο Γερμανός έκανε άλλο ένα τεχνικό λάθος, καθώς μετά τον τραυματισμό του Μήτρογλου, έριξε στο χορτάρι τον Μπακασέτα κι όχι κάποιον άλλο επιθετικό, όπως είναι ο Κουλούρης ή ο Δώνης που έχει ξαναπαίξει κορυφή, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μείνει πολύ πίσω στις γραμμές και να δώσει χώρο στην Εσθονία που έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες.

Πάντως, αυτό που προξένησε μεγάλη εντύπωση, ήταν το γεγονός πως μετά από πολλά παιχνίδια, είδαμε την Εθνική να είναι δημιουργική από τη μέσα και μπροστά και να αντιμετωπίζει προβλήματα στα μετόπισθεν. Οι Εσθονοί μετά το γκολ πίεσαν πολύ και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, κυρίως λόγω της ασυνοησίας στην τετράδα της άμυνας, όπου βρίσκονταν οι Μανωλάς, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος και Λυκογιάννης.

Τρελάθηκε ο Μανωλάς και έβαλε τις φωνές

Στα εξωαγωνιστιά της αναμέτρησης, αξίζει να αναφέρουμε την ηγετική παρουσία του Κώστα Μανωλά για ακόμα μία φορά, η οποία φαίνεται από πολύ μικρά σκηνικά.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κι ενώ ο Κώστας Μήτρογλου είχε γυρίσει το πόδι του, ο Μίκαελ Σκίμπε και οι συνεργάτες του, δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με το ιατρικό τιμ, για το ένα πρέπει να γίνει αλλαγή ο Έλληνας φορ.

Αυτό είχε ως συνέπεια η Εθνική να παίξει για λίγα λεπτά με 10 παίκτες και την Εσθονία να φτάνει πολύ κοντά στο 1-1 στο 48ο λεπτό. Αμέσως μετά την ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Μανωλάς γύρισε σε έξαλλη κατάσταση στον πάγκο και έβαλε τις φωνές, ρωτώντας τι θα γίνει και γιατί καθυστερούν τόσο και παίζουν με παίκτη λιγότερο…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.