Header Ads


Χαμός με Λάζαρο: Τι έγινε στην ΕΠΟ τη Δευτέρα, πότε βγαίνει η απόφαση!

Χαμός με Λάζαρο: Τι έγινε στην ΕΠΟ τη Δευτέρα, πότε βγαίνει η απόφαση!


Έφτασε η ώρα, με τον Λάζαρο και τον Ολυμπιακό να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα! - Πότε βγαίνει η απόφαση!
Την Τετάρτη (5/9) ή το αργότερο την Πέμπτη (6/9) αναμένεται η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου περιμένουν να μάθουν εντός της εβδομάδας Ολυμπιακός και ΑΕΚ, με την ετυμηγορία να αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη (5/9) ή το αργότερο την Πέμπτη (6/9).

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε πολύωρη διάσκεψη του δικαιοδοτικού οργάνου, στην οποία συζητήθηκαν πολλά από τα ζητήματα που αφορούν τη διαμάχη των Πειραιωτών με την Ενωση για την υπόθεση του Ελληνα μεσοεπιθετικού.  Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει προσφυγή κατά του Ολυμπιακού και του παίκτη, με τους Πειραιώτες να απαντάμε επίσης με προσφυγή κατά των Κιτρινόμαυρων.

Η τριμελής επιτροπή που μελέτησε το φάκελο της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αποτελείται από τον πρόεδρο, Βασίλη Ανδρόνικο, τον εισηγητή που πρόερχεται από τη Σούπερ Λίγκα, Κώστα Αντιπαριώτη, αλλά και την εκπρόσωπο του ΠΣΑΠ, Κατερίνα Μπαλατσού.

*to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.