Header Ads


Νοκ άουτ για το τουρνουά της Κύπρου ο Ρατάν Μέις στην ΑΕΚ!

Νοκ άουτ για το τουρνουά της Κύπρου ο Ρατάν Μέις στην ΑΕΚ!


Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Εξέβιερ Ρατάν Μέις, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες και δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο για το τουρνουά της Λευκωσίας. Αμφίβολος και για τα φιλικά της Τουρκίας (23, 25 Σεπτεμβρίου).
Η κακοδαιμονία έχει χτυπήσει για τα καλά την ΑΕΚ από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της. Μετά τον τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά στο δεξί γόνατο, που τον έθεσε νοκ άουτ για 3 εβδομάδες τουλάχιστον, αλλά και τον τραυματισμό του Χάουαρντ Σαντ Ρος στο δεξί πόδι (θλάση), τα νέα δεν ήταν ευχάριστα και για τον Εξέβιερ Ρατάν Μέις.

Ο Καναδός γκαρντ τραυματίστηκε στο φιλικό της Ένωσης με την Μέγκα Μπέμαξ, στο Βελιγράδι, την περασμένη Παρασκευή (07/09), ενώ στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα αγωνίστηκε αν και δεν βρισκόταν στο 100% από αγωνιστικής πλευράς.

Το βράδυ της Δευτέρας (10/09), μάλιστα, ο εκρηκτικός γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπέστη θλάση δεξιού τετρακεφάλου στο ανώτερο τριτημόριο. Μάλιστα ξεκίνησε άμεσα θεραπευτική αγωγή, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στο επόμενο 10ήμερο.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο για το διεθνές τουρνουά «ΟΠΑΠ Νεόφυτος Χανδριώτης», ενώ η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη και για τα φιλικά της Τουρκίας κόντρα σε Μπάνβιτ και Μπεσίκτας, καθώς δεν θα έχει στα πόδια του προπονήσεις και δεν θα βρίσκεται στο 100% όσον αφορά την κατάστασή του.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.