Header Ads


Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Καββαδάς!

Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Καββαδάς!


Σημαντικό πλήγμα στην ΑΕΚ με τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος θα μείνει εκτός για -τουλάχιστον- τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να χάσει και τα τρία φιλικά τουρνουά προετοιμασίας της Ένωσης.
Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε η σεζόν για τον Βασίλη Καββαδά στην ΑΕΚ. Ο διεθνής σέντερ της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου (01/09) στο Ζλάτιμπορ και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία υπό την επίβλεψη του επικεφαλής ιατρού της ΚΑΕ ΑΕΚ, Ηρακλή Πατσόπουλου.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη μερική ρήξη κατάφυσης έξω πλατεός μυός στο δεξί γόνατο, κάτι που σημαίνει πως για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης, με σκοπό να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως θα χάσει τόσο τα φιλικά του Βελιγραδίου, με Μέγκα Μπέμαξ (07/09) και Ερυθρό Αστέρα (08/09), όσο και τα φιλικά επί κυπριακού εδάφους κόντρα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην ταξιδέψει ούτε στην Κωνσταντινούπολη για τα φιλικά κόντρα σε Μπάνβιτ και Μπεσίκτας το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου.

Κάπως έτσι αναμένεται να ενεργοποιηθεί ο Γιώργος Τσαλμπούρης στη θέση «5», με τον νεαρό σέντερ να μετέχει ενεργά στις προπονήσεις της ομάδας του Λούκα Μπάνκι από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.