Header Ads


Unlabelled Τρελό παρασκήνιο με Γαλανόπουλο και Άγιαξ - Το έχει μάθει ο Μαρίνος αυτό;

Τρελό παρασκήνιο με Γαλανόπουλο και Άγιαξ - Το έχει μάθει ο Μαρίνος αυτό;


Τι συμβαίνει με τον νεαρό άσο.
Έξτρα κίνητρο θα έχει ο Κώστας Γαλανόπουλος για μια εμφάνιση «υψηλών βαρομετρικών» στο “Amsterdam Arena” το βράδυ της Τετάρτης (19/9).

Στους ρυθμούς του αγώνα με τον Άγιαξ κινούνται άπαντες στην ΑΕΚ.

Λογικό κι αναμενόμενο, αφού…κοτζάμ πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτή κι όλα τα φώτα πέφτουν πάνω της.

Ως είθισται να συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, στις εξέδρες του “Amsterdam Arena” θα γίνεται «παρέλαση» από σκάουτερ διαφόρων ομάδων.

Κι αν οι παίκτες του Αίαντα είναι αυτοί που θα μαγνητίσουν τα περισσότερα βλέμματα, κάποιοι εκ των «κατασκόπων» θα πραγματοποιήσουν check in στο γήπεδο της ολλανδικής ομάδας, έχοντας τα μάτια τους καρφωμένα στον Κώστα Γαλανόπουλο.

Ας είναι καλά ο agent Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος φροντίζει να διαφημίζει τον 20χρονο μέσο της ΑΕΚ και να βάζει (αθόρυβα και διακριτικά) συλλόγους του εξωτερικού στη διαδικασία να κάνουν scouting report για λογαριασμό του πελάτη του.

Ο Γαλανόπουλος θα περάσει από το…μικροσκόπιο συλλόγων από τη Γερμανία, χώρα στην οποία - κλασικά και παραδοσιακά - διατηρεί ισχυρά κονέ ο εκπρόσωπός του.

Φτάνει βεβαίως να αγωνιστεί κόντρα στον Άγιαξ κι αυτές οι μικροενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη που έπαιξαν ρόλο για τον αποκλεισμό του από την αποστολή του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, να μην σταθούν εμπόδιο για την συμμετοχή του στην πρεμιέρα των ομίλων του «Τσου – Λου».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.