Header Ads


Γυμναστής του Λουτσέσκου: «Η ΑΕΚ κέρδισε τον τίτλο επειδή είναι από την Αθήνα»

Γυμναστής του Λουτσέσκου: «Η ΑΕΚ κέρδισε τον τίτλο επειδή είναι από την Αθήνα»


Καλός… μαθητής αποδεικνύεται ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Ματέο Σπαταφόρα. Ο γυμναστής του ΠΑΟΚ μίλησε στη ρουμανική «Fanatik» για το περσινό πρωτάθλημα και έβαλε τη γνωστή ασπρόμαυρη… κασέτα να παίζει, αναφέροντας πως η ΑΕΚ πήρε τον τίτλο επειδή είναι αθηναϊκή ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για το περσινό πρωτάθλημα:

«Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε τον τίτλο. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε κυριαρχήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου. Δεν ήταν εύκολο να ξεπεράσω αυτό που έγινε».

Για το ότι η ΑΕΚ κέρδισε τον τίτλο επειδή ήταν από την Αθήνα:

«Αυτό σκέφτηκα, γιατί συνέβησαν πολλά πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να ληφθούν τέτοιες αποφάσεις εναντίον μιας ομάδας. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με μείον δύο πόντους. Δεν καταλαβαίνω γιατί! Μας έχουν ήδη τιμωρήσει, χάσαμε τον τίτλο και τώρα ξεκινήσαμε με 2 μείον. Αν συμβεί κάτι, πάλι μείον 3 και μετά ξανά μείον 5 βαθμούς. Δεν ξέρω τι είναι στο μυαλό τους, αλλά φέτος φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι σαφή.

Για τη στάση των οπαδών απέναντι στον Λουτσέσκου:

«Οι οπαδοί μας υποστήριξαν. Στην αρχή δεν εμπιστεύονταν γιατί ο Ραζνάν προερχόταν από μια πολύ μικρότερη ομάδα, αλλά τώρα είναι είδωλο στη Θεσσαλονίκη. Όλοι τους ζήτησαν συγγνώμη επειδή δεν τον εμπιστεύτηκαν αρχικά».

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.