Header Ads


Δοκάρι και μέσα είσαι μάγκας, δοκάρι και έξω είσαι..

Δοκάρι και μέσα είσαι μάγκας, δοκάρι και έξω είσαι..


Τα χει πει ο Όσιμ για το τι είναι η μπάλα, δε χρειάζεται να το επαναλάβουμε ξανά! Η ΑΕΚ σήμερα ήταν καλύτερη, έβγαλε πολλές φάσεις αλλά έχασε, έχασε γιατί δε σκόραρε.
Δύο δοκάρια είχε η ΑΕΚ στο σημερινό αγώνα, σκεφτείτε τι θα γράφατε και εσείς οι ίδιοι που χετε βγει και πετροβολείτε τους πρωταθλητές Ελλάδος, αν η μπάλα πήγαινε δοκάρι και μέσα αντί για δοκάρι και έξω.

Κακό ματς ο Λαμπρόπουλος, είναι μέσα και στα δύο γκολ, αλλά δε χρειάζεται να τον σταυρώσουμε. Πέρυσι όπως είπε και ο Τάσος Μπακασέτας, έκανε ένα κομβικό τάκλιν και η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα. Θυμηθείτε ακόμη και τι ματς έχει κάνει μαζί με τον Οικονόμου φέτος με Σέλτικ και Βίντι.

Μη τα ισοπεδώνουμε όλα, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, δε μπήκαν τα γκολ, ο αντίπαλος τα βαλε και έχασε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα έρθουν και ήττες.

Όχι στην ισοπέδωση όμως..

Υ.Γ. Για μένα πολύ κακή νοοτροπία δείχνει ο Μάνταλος, για δεύτερο συνεχές παιχνίδι, πολλά νεύρα και έλλειψη συγκέντρωσης. Ανεπίτρεπτο να παρατάς την φάση και να διαμαρτύρεσαι ενώ είσαι ο αρχηγός της ομάδας, ανεπίτρεπτο!

Δημήτρης Παπαδόπουλος - Αρθρογράφος aekfans21.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.