Header Ads


«Απίστευτες ατάκες Χιμένεθ για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό!»

«Απίστευτες ατάκες Χιμένεθ για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό!»


Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν της Λας Πάλμας κλήθηκε από το Estadio Deportivo για να μιλήσει για τον αγώνα της Μπέτις με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και έχρισε φαβορί την ισπανική ομάδα, πετώντας και ατάκα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.


"Ο Έλληνας είναι οπαδός 100% οπαδός. Θυμώνουν όταν χάνουν και χαίρονται όταν νικούν, αλλά είναι πάντα με την ομάδα. Δεν τρώνε κάποιον, ούτε ακόμη κι όταν βγάζουν πιστόλια", ανέφερε αρχικά ο Iσπανός τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για τη Μπέτις.

"Η Μπέτις και το ισπανικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζονται με σεβασμό στην Ελλάδα. Θα παλέψουν πολύ οι δύο ομάδες στην Ελλάδα. Περιμένω ένα ματς με ισορροπημένη κατοχή, χωρίς κενούς χώρους. Υπάρχουν δύο ή τρεις ομάδες που μπορούν να παίξουν στην ισπανική Liga. Μία από αυτές είναι ο Ολυμπιακός.

Η Μπέτις είναι το φαβορί γιατί θα έχει κατοχή της μπάλας. Αλλά, εάν αφήσουν τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να νικήσεις στην Ελλάδα. Η κατοχή είναι ο καλύτερος τρόπος για ν' αμύνεσαι. Στην Μπέτις, λείπει η ομαδικότητα. Εάν μείνουν πίσω, ο ενθουσιασμός που θα μεταφέρει ο κόσμος στους παίκτες θα βάλει δύσκολα", υποστήριξε ο Μανόλο Χιμένεθ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.