Header Ads


Τους...«τρέλανε» όλους ο Τσιντώτας!

Τους...«τρέλανε» όλους ο Τσιντώτας!


«Ετοιμάστε το συμβόλαιο με όσα λεφτά και όσα χρόνια θέλετε να έρθω να υπογράψω», ήταν η ατάκα του Παναγιώτη Τσιντώτα προς την διοίκηση της ΑΕΚ!
Είναι από τις περιπτώσεις που δύσκολα ή για την ακρίβεια σχεδόν ποτέ συναντάς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Από τις εξαιρέσεις. Όταν το συναντήσεις, όμως, ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με κάποιον που λειτουργεί με το συναίσθημα, νιώθει δυνατός όταν φορά το Δικέφαλο στο στήθος και υπογράφει «λευκή επιταγή» για να είναι μέλος της ΑΕΚ. Της πρωταθλήτριας Ελλάδος!

Κάπως έτσι έχει και η ιστορία  με τον Παναγιώτη Τσιντώτα και την ανανέωση του συμβολαίου του για πέντε χρόνια, για την οποία σήμερα αποκαλύπτουμε ένα μικρό μυστικό, που σημαίνει όμως τόσα πολλά. Για τον ίδιο, για τον οργανισμό ΑΕΚ, για τη διοίκηση της ομάδας… 

Όπως με τον Μπάρκα, έτσι και με τον Τσιντώτα, η Ένωση φρόντισε από νωρίς να τον καλέσει για να επεκτείνουν οι δύο πλευρές την συνεργασία τους. Άλλωστε (και ο δεύτερος) από πέρυσι είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του και είχε παρουσιάσει μεγάλη εξέλιξη με αποκορύφωμα την τεράστια εμφάνιση στο 1-2 στο Καραϊσκάκη με Γιακουμάκη και την ισοπαλία  στη Βιέννη με την έξοδο πρόκρισης στο τέλος.  Όταν λοιπόν κλήθηκε από κορυφαίο στέλεχος της ΑΕΚ, να πάει στα γραφεία, για να συζητηθούν όλα τα  ζητήματα του νέου συμβολαίου, η...τηλεφωνική απάντηση του Τσιντώτα ήταν «Ετοιμάστε το συμβόλαιο με όσα λεφτά και όσα χρόνια θέλετε να έρθω να υπογράψω»! Μια απάντηση που ξάφνιασε τους ανθρώπους της ΑΕΚ,  ακόμα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη που τόσα και τόσα έχει δει κι έχει ακούσει στο ποδόσφαιρο...

Είναι αυτονόητο πως η ΑΕΚ, όχι μόνο εκτίμησε την στάση του Τσιντώτα -πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική του εξέλιξη- αλλά του προσέφερε πενταετές συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που είχε υπολογίσει, πριν ο Έλληνας τερματοφύλακας μιλήσει για «λευκή επιταγή». Είναι χαρακτηριστικό πως η μοναδική “απαιτηση” του Ελληνα τερματοφύλακα ήταν ένα αυτοκίνητο το οποίο φυσικά και του δόθηκε από την ομάδα. Ολα τα άλλα, χρονική διάρκεια συμβολαίου και αμοιβές, ήταν αυτά που είχε αποφασίσει η ΑΕΚ και ο Παναγιώτης τα έμαθε όταν υπέγραψε!

Βεβαίως η ΑΕΚ έχει την τύχη να διαθέτει στα δοκάρια της εκτός από δύο ικανότατους γκολκίπερ υψηλού επιπέδου και δύο εξαιρετικά παιδιά, αφού και ο έτερος της… παρέας Βασίλης Μπάρκας, να θυμίσουμε πως παρά τις σειρήνες από Serie A και όσα έχει πετύχει, είχε υπογράψει σε χρόνο ρεκόρ από το πρώτο κιόλας ραντεβού στις αρχές Ιουνίου νέο συμβόλαιο που τον δένει με την ΑΕΚ μέχρι το 2022… Παρότι ένας γκολκίπερ σαν τον Μπάρκα για τον οποίο ήδη υπήρξε πρόταση πολλών εκατομμυρίων θα μπορούσε αν ήθελε να διαπραγματευτεί σε λίγους μήνες το επόμενο συμβόλαιο του ως ελεύθερος.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.