Header Ads


Unlabelled «Μεταγραφάρα» απ' το πουθενά στην ΑΕΚ - Ταλέντο που «βλέπει» ΝΒΑ!»

«Μεταγραφάρα» απ' το πουθενά στην ΑΕΚ - Ταλέντο που «βλέπει» ΝΒΑ!»


Θυμίζει...Σλούκα η περίπτωσή του! - Αυτός και ο Καλαϊτζάκης του Παναθηναϊκού, απίθανο ποιος τον «έφερε» στην ΑΕΚ!
Το νέο αστέρι της ΑΕΚ λέγεται Δημήτρης Μωραϊτης. Δεν είναι ακριβώς νέο αστέρι, αφού η «Ενωση» τον έχει από το 2015. Μάλιστα για να τον πάρει είχε δώσει τότε στον Πανιώνιο πάνω από 70.000 ευρώ. Ποσό, που είναι μεγάλο για έναν 16χρονο παίκτη.

Από τότε μέχρι και πρότινος ο Μωραϊτης είχε παίξει ελάχιστα στην ΑΕΚ. Και όλοι μίλαγαν για ένα ακόμη χαμένο ταλέντο. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Αλλωστε ο διεθνής πλέι-μέικερ είναι μόλις 19 ετών. Εχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Και το μέλλον του θα είναι στην ΑΕΚ. Πριν από το τουρνουά της Κύπρου, η απόφαση ήταν να δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο. Στην Κύπρο, όμως, ελλείψει του βασικού πλέι-μέικερ της ομάδας, Ράταν Μέις, έπαιξε πολύ και έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις του. Με αποτέλεσμα το πλάνο του Λούκα Μπάνκι να αλλάξει και ο Ιταλός προπονητής να αποφασίσει την παραμονή του Μωραϊτη στην ομάδα. Για αυτό και παραπάνω κάναμε λόγο για νέο αστέρι.

Ο Πανιώνιος, που τον περίμενε εναγωνίως, έμεινε με άδεια τα χέρια και πλέον τρέχει και δεν μπορεί εύκολα να βρει λύση. Η ΑΕΚ από την πλευρά της ελπίζει ότι δεν θα αργήσει η ώρα, που ο 19χρονος πλέι-μέικερ θα αρχίσει να δείχνει με μεγαλύτερη συνέπεια τα προσόντα του και θα καθιερωθεί.

Μωραϊτης και Γιώργος Καλαϊτζάκης (του Παναθηναϊκού) είναι οι μεγαλύτερες προοπτικές του ελληνικού μπάσκετ στην θέση του πλέι-μέικερ. Μάλιστα, άνθρωποι των Τζαζ και των Λέικερς βρέθηκαν στην Κύπρο και τους παρακολούθησαν.

Και καθώς μιλάμε για αυτούς τους παίκτες, να αναφέρουμε ότι στην ηλικία τους (στα 19 δηλαδή) ο Κώστας Σλούκας ήταν κάπου χαμένος στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μάντζαρης βρισκόταν στις χαμηλότερες κατηγορίες με το Περιστέρι και τον Νικ Καλάθη κάποιοι δεν τον ήθελαν στις Εθνικές ομάδες. 

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.