Header Ads


Μπακάκης: «Είμαστε μία οικογένεια, μια γροθιά! Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε»

Μπακάκης: «Είμαστε μία οικογένεια, μια γροθιά! Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε»


Η απάντηση του διεθνή άσου της ΑΕΚ, όταν ρωτήθηκε αν μίλησαν με τον Λαμπρόπουλο στα αποδυτήρια, για το λάθος στο 1-0... 
Το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ ακόμα και στις... στραβές επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Μπακάκης με όσα είπε στη NOVA.

Ο διεθνής άσος της Ένωσης, ρωτήθηκε αν μίλησε με τον Λαμπρόπουλο που έκανε το λάθος στο 1-0, στα αποδυτήρια και σημείωσε: “ Δεν είναι ο Βασίλης το θέμα. Κι εγώ στον τελικό Κυπέλλου έκανα πέναλτι. Ειμαστε μία οικογένεια, μια γροθιά ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ολοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Συνεχίζουμε”!

Από εκεί και πέρα είπε: «Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ευχαριστημένους και δεν είναι δίκαιο. Ειχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Από ένα λάθος ο ΠΑΟΚ έκανε ένα γκολ. Το ίδιο έκανε και στην επανάληψη. Ειχαμε ευκαιρίες, δυο δοκάρια, πατήσαμε περιοχή και μπορούσαμε να σκοράρουμε πολλές φορές. Τώρα πρέπει να δείξουμε αντίδραση. Στα δύσκολα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε μία δυνατή έδρα. Δεν κρίνεται τώρα το πρωτάθλημα. Είμαστε μόλις την 4η αγωνιστική. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα συνεχίσουμε». 

Για τα λάθη; «Λάθη μπορει να κάνει ο καθένας μας. Η ομάδα όμως αντέδρασε κατευθείαν μετά το γκολ που δέχθηκε. Άλλες ομάδες μπορεί να δεχθούν 3-4 γκολ μέσα στην Τούμπα, όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ. Ημασταν άτυχοι, απόψε. Και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά δυνατά. Δεχθήκαμε γκολ από μία αδράνεια πάλι, αλλά ξανά πήραμε την πρωτοβουλία και την κρατήσαμε ως το τέλος».

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.