Header Ads


Χαμός στην Τούμπα «λόγω... ΑΕΚ!»

Χαμός στην Τούμπα «λόγω... ΑΕΚ!»


Μέτρα προστασίας προτίθεται να λάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ και τα οποία θα τα εφαρμόσει μετά την αναμέτρηση με την Τσέλσι για το Europa League.
Μπορεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ να αργεί, καθώς μεσολαβούν οι αναμετρήσεις με ΟΦΗ και Τσέλσι, όμως στον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται από τώρα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς είναι ματς υψηλού κινδύνου. Μετά τα περσινά γεγονότα στην Τούμπα με τους Κομίνη και Ποντίκη να μετατρέπουν τον αγώνα σε παρωδία, λόγω των αποφάσεων τους και τα όσα ειπώθηκαν στις δικαστικές αίθουσες, το κλίμα για την ΑΕΚ δεν θα είναι σε καμία περίπτωση φιλικό. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, θέλοντας να προλάβουν τυχόν γεγονότα, αποφάσισαν να λάβουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας.

Αυτά θα έχουν να κάνουν με την τέλεση του αγώνα και θα αφορούν τόσο πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Στην Τούμπα θα τοποθετηθεί δίχτυ το οποίο θα πιάσει από την φυσούνα μέχρι και τον πάγκο που θα καθίσουν οι φιλοξενούμενοι. Εκτός από τις δυνάμεις των ΜΑΤ θα τοποθετηθούν και δεκάδες σεκιούριτι στον πάγκο της ΑΕΚ, προκειμένου να σταματήσουν οποιονδήποτε που θέλει να πλησιάσει. Επίσης, έξω από τα αποδυτήρια θα επιστρέψουν τα ψηλά κάγκελα, ενώ οι έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων στην Τούμπα θα είναι αυστηροί.

Πρέπει όμως να σημειωθεί πως αυτές οι εργασίες δεν μπορούν να ξεκινήσουν πριν από τις 20 του μηνός. Αυτό έχει να κάνει γιατί ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι για το Europa League όπου η UEFA έχει ορίσει συγκεκριμένους κανόνες τέλεσης των αγώνων. Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με την ΑΕΚ όπου θα είναι αυξημένα από κάθε άλλη χρονιά.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.