Header Ads


Unlabelled Τρεις "κολοσσοί" ρίχνουν 50.000.000 ευρώ για αστέρι του Άγιαξ

Τρεις "κολοσσοί" ρίχνουν 50.000.000 ευρώ για αστέρι του Άγιαξ


Οι πιτσιρικάδες του Άγιαξ προσπαθούν να κάνουν το ξεπέταγμα τους και οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν την εξέλιξή τους οργανώνοντας... παιδομάζωμα πολυτελείας. 
Μεγάλη πέραση έχει ο Ντε Γιονγκ που έπαιξε απέναντι στην ΑΕΚ.

Πολλοί οι καλοί παίκτες του Άγιαξ, αλλά ένας εκ των οποίων κάνει το μεγαλύτερο γκελ στους ευρωπαϊκούς "κολοσσούς" είναι ένας. Τον είδαμε, μάλιστα, να βγάζει ενενηντάλεπτο κόντρα στην ΑΕΚ.

Πρόκειται για τον Ολλανδό στόπερ, Φράνκι Ντε Γιονγκ (σ.σ. του οποίου συμβόλαιο εκπνέει με τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2022)!

Ο 21χρονος αμυντικός έχει ακουστεί στο παρελθόν για την Τότεναμ και την Μπαρτσελόνα, ωστόσο και μία τρίτη ομάδα φέρεται να έχει μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ζοζέ Μουρίνιο ψάχνεται για ενίσχυση στα μετόπισθεν και ο Ντε Γιονγκ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του.

Για τον Ολλανδό, μάλιστα, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" παρουσιάζονται έτοιμοι να ρίξουν στο τραπέζι 50.000.000 ευρώ, τόσα όσα δίνουν και οι δύο προαναφερθείσες ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντε Γιονγκ παρακολουθήθηκε από "κατασκόπους" της Μάντσεστερ στο ματς της εθνικής Ολλανδίας με τη Γαλλία στο Παρίσι.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.