Header Ads


Unlabelled Πάρτυ της Βιντι στο ντέρμπι με τη Χόνβεντ! (vids)

Πάρτυ της Βιντι στο ντέρμπι με τη Χόνβεντ! (vids)


Τριάρα έριξε η Βίντι στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Χόνβεντ που μετρούσε ως τώρα 4Χ4
Φοβερή εμφάνιση από την Βίντι στο ντέρμπι με τη Χόνβεντ, με την ομάδα του Νίκολιτς να περνά από το Hidegkuti Nándor Stadion με 3-0 κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το ματς με την ΑΕΚ

Με 4-4-2 η Βίντι και ρόμβο στο κεντρο. Στο τέρμα ο Κόβακσικ και αριστερά μπακ ο Στόπιρα με τον Νέγκο δεξιά και τους Βινίσιους-Γιουχάζ στα στόπερ. Αμυντικό χαφ ο Χάτζιτς και μπροστά του οι Πατκάι και Νικόλοφ με τον Χούζτι σε πιο ελεύθερο ρόλο. την επίθεση οι Λάζοβιτς και Κόβακς.

Η Βίντι μπήκε δυνατά στο ματς και στο 9ο λεπτό ο Νικόλοφ κέρδισε πέναλτι από τον Ουζομά αλλά ο Γκροφ απέκρουσε την εκτέλεση του Χούζτι κι έσωσε τη Χόνβεντ. Στο 17’ ο Ντανίλο από ιδανική θέση έστειλε άουτ την μπάλα και στο 26’ ο Λάζοβιτς άνοιξε δεξιά στον Νικόλοφ, εκείνος έκανε τη δέντρα και ο Κόβακς πρόλαβε τον Μπάραθ και από κοντά έκανε το 0-1.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τη Βίντι στο 37’ καθώς αποβλήθηκε ο Μπατίκ της Χόνβεντ και δύο λεπτά μετά ο Λάζοβιτς λεβγαλε όμορφα για τον Χούζτι που με το εξωτερικό φάλτσο από αριστερά έκανε το 0-2.

Η Χόνβεντ είχε καταρρεύσει και στο 51’ ο Χάτζιτς με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-3, ενώ στο 58΄η γυριστή κεφαλιά του Λάζοβιτς, έφυγε μόλις έξω.

ΧΟΝΒΕΝΤ: Γκροφ, Μπατί, Μπάραθ, Σκβορτς, Χέφλερ, Βάντοτς, Γκάζνταγκ (46’ Λούκατς), Νάγκι, Ουζομά (37’ Κούκοτς), Χολέντερ, Ντανίλο (77’ Μάγιερ).

ΒΙΝΤΙ: Κόβακσικ, Στόπιρα, Βινίσιους, Γιουχάζ (54’ Φιόλα), Νέγκο, Χάτζιτς, Νικόλοφ, Πατκάι, Χούζτι, Κόβακς (70’ Μπέρεκς), Λάζοβιτς (78’ Σος)





*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.