Header Ads


Unlabelled Τα ασύλληπτα νούμερα του Τσιτσιπά και το μήνυμα στην κάμερα (vid)

Τα ασύλληπτα νούμερα του Τσιτσιπά και το μήνυμα στην κάμερα (vid)


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει... τρελάνει το παγκόσμιο τένις με τα απίστευτα επιτεύγματά του, όταν πριν ένα χρόνο δεν είχε ούτε νίκη στο tour της ATP!
Aνήμερα των 20ων γενεθλίων του ο Έλληνας τενίστας πανηγύρισε μία απίθανη νίκη απέναντι στον Άντερσον, Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη και το βράδυ της Κυριακής θα παίξει κόντρα σε έναν εκ των Ράφαελ Ναδάλ ή Καρέν Χατσάνοφ, στον μεγαλύτερο τελικό της ζωής του. Τον Ισπανό, Νο.1 στον κόσμο μάλιστα τον είχε αντιμετωπίσει ο “Στεφ” και τον περασμένο Απρίλιο στον τελικό της Βαρκελώνης.

Η νίκη του επί του Άντερσον μάλιστα ήταν η τέταρτη στη σειρά απέναντι σε αντιπάλους από το Top10, έπειτα από εκείνες επί των Τιμ, Ζβέρεφ και Τζόκοβιτς κι έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της ATP που φτάνει σε αυτό το επίτευγμα! Όλα αυτά όταν πριν ένα χρόνο δεν είχε ούτε νίκη σε ATP!

Κάπως έτσι ο Στέφανος έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στο No.15 της παγκόσμιας κατάταξης (βρισκόταν στο Νο.28), ενώ αν κερδίσει στον τελικό, θα ανέβει στο Νο.12. Κι αυτό ενώ πέρυσι τέτοια εποχή βρισκόταν στο Νο.168, ενώ ξεκίνησε τη χρονιά από το Νο.98!

Ξεχωριστή σημασία έχει πάντως και το μήνυμα του Τσιτσιπά στην κάμερα μετά τη σπουδαία νίκη του, γράφοντας:  "It never gets easier, you just get better" (ποτέ δεν γίνεται πιο εύκολο, εσύ απλά γίνεσαι καλύτερος").



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.