Header Ads


«Βόμβα» της ΕΡΤ: Γνωστός «ΑΕΚτζής» δημοσιογράφος θα κάνει τις περιγραφές στη Superleague!

«Βόμβα» της ΕΡΤ: Γνωστός «ΑΕΚτζής» δημοσιογράφος θα κάνει τις περιγραφές στη Superleague!


Η ΕΡΤ ήταν αυτή που κατάφερε να εξασφαλίσει, τελικά, τα δικαιώματα των παιχνιδιών των 7 «άστεγων» ομάδων της Superleague και τη νέα αγωνιστική σεζόν (αρχίζει στις 25 Αυγούστου) θα μεταδώσει 105 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Μετά από το πρώτο «χτύπημα», οι ιθύνοντες του καναλιού προέβησαν σε μια ακόμα «κομβική» κίνηση, καθώς φρόντισαν να ενισχύσουν το δυναμικό τους μ’ έναν σπορτκάστερ εγνωσμένης αξίας.


Ο λόγος για τον Γιάννη Καραλή, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στη NOVA και παρουσίαζε την «Ώρα των πρωταθλητών», ενώ περιέγραφε και αρκετούς αγώνες της Superleague μέσω του συνδρομητικού καναλιού, που, θυμίζουμε, μέχρι πέρυσι είχε τα δικαιώματα όλων των ομάδων.
Η σύμβαση του γνωστού αθλητικογράφου με το κανάλι της NOVA έληξε και η ΕΡΤ, κινούμενη ταχύτατα, φρόντισε να τον κάνει δικό της. Μάλιστα, δεδομένου πως ο κ. Καραλής ήταν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η Δημόσια Τηλεόραση δεν χρειάστηκε να προβεί σε πρόσληψη, αλλά μέσω της διαδικασίας της «Διάθεσης» τον ενέταξε στο δυναμικό της.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα κάνει το «ντεμπούτο» του στην κρατική τηλεόραση το ερχόμενο Σάββατο στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και, φυσικά, θα περιγράψει αρκετούς αγώνες μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα.

Η ΕΡΤ μ’ αυτήν της την κίνηση δείχνει ξεκάθαρα πως δεν πήρε για… πλάκα τα δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος και ότι λειτουργεί με επαγγελματισμό, κάτι που θέλει να «επεκτείνει» και στην καινούργια Αθλητική Κυριακή.

*dailymedia.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.