Header Ads


Στην Βουδαπέστη η εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Βίντι! (pic)

Στην Βουδαπέστη η εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Βίντι! (pic)


Στην Groupama Arena και όχι στην φυσική της έδρα θα αγωνιστεί στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βίντι στην Ουγγαρία η ΑΕΚ.
Η πρόκληση συμμετοχής στους ομίλους του Champions League για την ΑΕΚ έχει ως τελευταίο εμπόδιο την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Βίντι. Η ομάδα των Λάζοβιτς και Γιούχαζ απέκλεισε την Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο και ετοιμάζεται να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους «χρυσοφόρους» ομίλους.

Παρόλα αυτά, η ιστορική για τους ίδιους εντός έδρας αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» την προσεχή Τετάρτη (22/8, 22:00) δεν θα πραγματοποιηθεί στην φυσική έδρα της Βίντι στην πόλη Σέκεσφεχερβαρ, αλλά θα... μετακομίσει στην πρωτεύουσα Βουδαπέστη και το γήπεδο της Φερεντσβάρος «Groupama Arena», χωρητικότητας 23.968 θεατών μιας και αυτό πληροί τις προδιαγραφές του Champions League.

Εξάλλου, η Βίντι αγωνίζεται προσωρινά στην «Pancho Arena» που δέχεται 4000 θεατές, μιας και στο κλασικό της γήπεδο «Sóstói Stadion» γίνονται βελτιωτικές εργασίες.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Στην Groupama Arena στη Βουδαπέστη, έδρα της Φερεντσβάρος και χωρητικότητας 23.968 θεατών και όχι στη φυσική της έδρα στο Σέκεσφεχερβαρ, θα υποδεχθεί η MOL Vidi την ΑΕΚ την Τετάρτη 22 Αυγούστου (22.00, COSMOTE TV) για τον πρώτο αγώνα των play-off του Champions League.



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.