Header Ads


Liverpool Echo: «Να μην υποτιμηθεί η ΑΕΚ, προσοχή στον Κλωναρίδη»

Liverpool Echo: «Να μην υποτιμηθεί η ΑΕΚ, προσοχή στον Κλωναρίδη»


Η ιστοσελίδα «Liverpool Echo» κάνει αναφορά στους πιθανούς αντιπάλους της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ και τονίζει ότι η ΑΕΚ δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
Η αγγλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Ένωση είναι ο σύλλογος με τον χαμηλότερο συντελεστή από τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και ένας εκ των προτιμώμενων αντιπάλων για τους Reds, ωστόσο διευκρινίζει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, καθώς απέκλεισε την Σέλτικ του Μπρένταν Ρότζερς στα προκριματικά και πέρυσι απέσπασε δύο ισοπαλίες (0-0) από την Μίλαν στο Europa League.

Ως ποδοσφαιριστή που τονίζουν ότι πρέπει να προσεχθεί επέλεξαν τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ενώ αναφορά έγινε και στην αγορά του Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας έναντι 1.8 εκατομμυρίου ευρώ.

Στο σχετικό poll της «Liverpool Echo», όπου ψηφίζουν οι υποστηρικτές της Λίβερπουλ, η ΑΕΚ είναι αυτή την στιγμή ο τέταρτος πιο επιθυμητός αντίπαλος από το 4ο γκρουπ με 13%, πίσω από Γιουνγκ Μπόις, Βικτόρια Πλζεν και Κλαμπ Μπριζ. Με τη σειρά της, η ιστοσελίδα της UEFA αναφέρει ότι όλες οι ομάδες πλην της... Ένωσης (για αδιευκρίνιστο λόγο) επιθυμούν να αποφύγουν την αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.