Header Ads


H πρωτάρα Βίντι που δεν φοβίζει

H πρωτάρα Βίντι που δεν φοβίζει


Μία σπουδαία ευκαιρία να βρεθεί στους ομίλους του Champions League έχει η ΑΕΚ καθώς θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Βίντι, που έχει την όρεξη αλλά στερείται εμπειριών.
Το άστοχο πέναλτι του Ντάνκο Λάζοβιτς προκάλεσε... αγωνία στην αναμέτρηση απέναντι στην Μάλμε, αλλά το «χρυσό» ισόπαλο αποτέλεσμα στην Σουηδία έστειλε την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Η πάλαι ποτέ ιστορική Βιντεότον μετονομάστηκε σε MOL Vidi για χορηγικούς λόγους, ωστόσο εξακολουθεί να αποτελεί ένα σπουδαίο όνομα στην Ουγγαρία.

Αυτό είναι το προφίλ της αντιπάλου της ΑΕΚ

Το γήπεδο:

Προσωρινό της «σπίτι» είναι το «Πάντσο Αρένα» χωρητικότητας μόλις 4.000 θέσεων, μιας και την κλασική έδρα «Σοστόι Στάντιον» είναι υπό ανακατασκευή από το 2016 προκειμένου να εκσυγχρονιστεί με τις απαιτήσεις της εποχής. Μάλιστα, επρόκειτο να τεθεί προς χρήση αυτή την σεζόν και πλέον αναμένεται να δούμε πότε η Βίντι θα δώσει τον πρώτο της αγώνα σε αυτό.


Η πρόκριση στο Champions League:

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετρώντας μαζί με την φετινή της προσπάθεια τρεις συμμετοχές σε προκριματικούς γύρους.

O προπονητής:

Ο 39χρονος Σέρβος, Μάρκο Νίκολιτς με θητεία σε αρκετές ομάδες της χώρας του, ξεχωρίζει η παρουσία του σε Βοϊβοντίνα και Παρτιζάν.

Ο παίκτης-κλειδί:

Αστέρι της ομάδας θεωρείται ο 35χρονος Ούγγρους κεντρικός αμυντικός, Ρόναλντ Γιουχάζ με μακροχρόνια παρουσία στην Άντερλεχτ όπως και ο επίσης 35χρονος Σέρβος επιθετικός, Ντάνκο Λάζοβιτς, δεινός σκόρερ που διάγει... δεύτερη νιότη. Στην ομάδα και ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού Μάρκο Στσέποβιτς.

To ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Κόβατσικ, Τούιβελ, Χάρσφαλβι

Αμυντικοί: Βινίσιους, Γιούχαζ, Τοτ, Μόσκι, Στοπίρα, Χάνγκια, Ταμάς, Νέγκο, Φιόλα

Μέσοι: Νικόλοφ, Πατκάι, Άνελ Χάτζιτς, Βάργκα, Μπέρετς, Χούστζι, Σος, Κόβατς, Σζάμπο, Γκερέσι

Επιθετικοί: Λάζοβιτς, Χάτζιτς Έλβιρ, Στσέποβιτς Στέφαν, Στσέποβιτς Μάρκι

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.