Header Ads


Επιστρέφει στην «Groupama Arena» μετά από 20 χρόνια η ΑΕΚ (vid)

Επιστρέφει στην «Groupama Arena» μετά από 20 χρόνια η ΑΕΚ (vid)


To γεγονός πως η φυσική έδρα της Βίντι δεν πληροί τις προδιαγραφές Champions League θα υποχρεώσει την ΑΕΚ να ταξιδέψει στην Βουδαπέστη και την «Groupama Arena». Ένα γήπεδο το οποίο ωστόσο δεν της είναι άγνωστο...
Στην Βουδαπέστη θα κριθεί σε έναν βαθμό η ευρωπαϊκή καταξίωση της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, μιας και στις 22 Αυγούστου οι «κιτρινόμαυροι» ταξιδεύουν στην «Groupama Arena» για την πρώτη αναμέτρηση με την Βίντι στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η «Ένωση» επιστρέφει στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά από 20 χρόνια, όταν και κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

11 Αυγούστου 1998: Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στην Ουγγαρία και εξελίσσεται σε εφιάλτη για την ΑΕΚ. Μέχρι το 84ο λεπτό το σκορ έχει διαμορφωθεί στο 4-0 υπέρ των Ούγγρων και πολλοί άρχισαν ήδη να πιστεύουν ότι η υπόθεση - πρόκριση έχει κριθεί.

Ωστόσο δυο γκολ μέσα σε διάστημα ενός λεπτού από τους Νικολαΐδη και Σέμπουε «αναπτερώνουν» τις ελπίδες του συγκροτήματος του Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς ενόψει του επαναληπτικού της Αθήνας δυο εβδομάδες αργότερα.

Στο «καμίνι» του «Νίκος Γκούμας» η Φερεντσβάρος απλά δεν είχε καμία τύχη. Ο Ντέμης Νικολαΐδης πετυχαίνει χατ-τρικ σε λιγότερο από μισή ώρα παιχνιδιού και ο Γιώργος Δώνης βάζει το κερασάκι στην τούρτα της - εύκολης όπως αποδείχτηκε - πρόκρισης για την ΑΕΚ, η οποία πλήρωσε τους Ούγγρους με το ίδιο νόμισμα.

Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ δε κατάφερε να υπερβεί το εμπόδιο της Φίτεσε, και με συνολικό σκορ 6-3 μένει εκτός από την συνέχεια της διοργάνωσης.



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.