Header Ads


«Θέλει ΑΕΚ ο Καρέλης!»

«Θέλει ΑΕΚ ο Καρέλης!»


Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής συζητάει το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του για λογαριασμό της ΑΕΚ και φαίνεται πως την έχει θέσει αυτή την στιγμή ως προτεραιότητα του.
Από χθες (29/8) διαβάσατε ότι η ΑΕΚ έχει στα υπόψιν της, την περίπτωση του Νίκου Καρέλη, μετά την αλλαγή στάσης της Γκένκ και την μείωση των απαιτήσεων της για να ξεφορτωθεί το μεγάλο συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Απ’ την πλευρά της η Ένωση φαίνεται πως έχει κάνει ήδη μια διερευνητική επαφή προς την πλευρά της Βέλγικης ομάδας και το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι θετικό, με τους Κιτρινόμαυρους να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση.

Το περίεργο όμως αυτή, το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί, είναι για το ποια θέση προορίζεται ο Έλληνας παίκτης, καθώς αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ αλλά και ως επιθετικός στην μέχρι τώρα καριέρα του. Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι αν υπολογίζεται για τα άκρα της επίθεσης, τότε πιθανόν να προχωρήσει όταν τελειώσει και τυπικά το θέμα Νάρσιγνκ. Απ’ την άλλη αν υπολογίζεται για την επίθεση, τότε μάλλον παίζει μόνος του, καθώς μέχρι πρότινος η ΑΕΚ δεν αναζητούσε επιθετικό.

Ο Καρέλης απ’ την δική του πλευρά επιθυμεί τον επαναπατρισμό του για λογαριασμό της ΑΕΚ και μάλιστα, φαίνεται πως την έχει ως προτεραιότητα του, αυτή την στιγμή, καθώς βλέπει στη Γκενκ ότι δεν υπολογίζεται και δεν θα πάρει αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής.

Ο ίδιος θα ήθελε και για οικογενειακούς λόγους να γυρίσει στην Ελλάδα και βλέπει την ΑΕΚ σαν μια καλή ευκαιρία, να κάνει ένα γερό restart στην καριέρα του, αγωνιζόμενος μάλιστα και στους ομίλους του Champions League.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο 48ωρο, καθώς αύριο το βράδυ κλείνει η μεταγραφική περίοδος και ο Δικέφαλος, τρέχει με …200 για να προλάβει να ενισχυθεί στη θέση του εξτρέμ και του χαφ.

*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.