Header Ads


Unlabelled "Κλέβει" μέσα από τα χέρια του ΠΑΟ τον Καμπετσή η ΑΕΚ;;!!!

"Κλέβει" μέσα από τα χέρια του ΠΑΟ τον Καμπετσή η ΑΕΚ;;!!!


Στην Αθήνα θα βρίσκεται για τις επόμενες 48 ώρες ο Αργύρης Καμπετσής ο οποίος ζήτησε και πήρε διήμερη άδεια από την Ντόρτμουντ για να ταξιδέψει στην Ελλάδα!
Η άφιξη του στη χώρα μας το πιθανότερο είναι πως θα σχετίζεται με την επικείμενη μεταγραφή του σε ομάδα της Superleague με τον Παναθηναϊκό να είναι ο βασικός υποψήφιος αλλά όχι ο μόνος.

Οι πράσινοι ναι μεν είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 19 χρόνο ποδοσφαιριστή αλλά εδώ και είκοσι μέρες είχαν παγώσει τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του. Δεν αποκλείεται όμως να υπήρξε μια επαναπροσέγγιση το τελευταίο διάστημα.

Βέβαια για τον Καμπετσή ενδιαφέρον είχε δείξει και ο ΟΦΗ ενώ οι Γερμανοί που έχουν κάνει και μια συνεργασία με τους Κρητικούς πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση τον ποδοσφαιριστή.

Οι ίδιες πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γερμανία τόνιζαν πως δεν αποκλείεται στο κόλπο να έχει μπει και άλλη ελληνική ομάδα που θέλει να επενδύσει στο ταλέντο του Καμπετσή και σημείωναν πως αυτή είναι η ΑΕΚ.

Άλλωστε οι κιτρινόμαυροι έδειξαν και στην περίπτωση του Βίτορ πως εκτός από μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών αποκτούν και ταλαντούχους παίκτες με προοπτική το άμεσο μέλλον, ενώ το τελευταίο διάστημα και με τη μεταγραφή του Μπογέ έχουν ανοίξει δίαυλο και με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.