Header Ads


Unlabelled Φουλάρει για μπαμ η ΑΕΚ: Κρίσιμες ώρες για τον παικταρά!

Φουλάρει για μπαμ η ΑΕΚ: Κρίσιμες ώρες για τον παικταρά!


Τρέχει για την «αστεράτη» μεταγραφή η Ένωση! - Αν δεν κλείσει, αυτόν θα φέρει ο «Λύμπε»!


Μετά την σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ έχει φουλάρει τις μηχανές της για να κλείσει μια σπουδαία μεταγραφή στην θέση του εξτρέμ, με την περίπτωση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ να παραμένει σταθερά στο προσκήνιο.

Η πλευρά της Ένωσης είχε συνάντηση στο Μονακό με τους εκπροσώπους του Ολλανδού ποδοσφαιριστή, ωστόσο αν ούτε σήμερα δεν βρεθεί η "χρυσή" τομή, τότε λιγοστεύουν όλο και περισσότερο οι ελπίδες να κλείσει το deal και να έρθει στην Αθήνα ο 27χρονος.

Πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωρίζουν ότι πρέπει να εξετάσουν τις εναλλακτικές του Νάρσινγκ και ήδη ψηλά στη λίστα των Κιτρινόμαυρων έχει έρθει και πάλι ο Φελίπε Πιρές της Χόφενχαϊμ.

Το θέμα του Βραζιλιάνου εξτρέμ χειρίζεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος, στον οποίο πιστώνεται και το deal με τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο "Λύμπε" θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο παίκτης ανήκει στην Rogon, το γραφείο του Πολ Κουτσολιάκου στην Γερμανία, με τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, από τότε που τον πήγε ως παίκτη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχουν ακόμα πολλές ημέρες και η ΑΕΚ θα πρέπει να "τρέξει" αν θέλει να κλείσει εγκαίρως τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις της.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.