Header Ads


Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: Αυτόν «διώχνει», ποιον «φέρνει»!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: Αυτόν «διώχνει», ποιον «φέρνει»!


Τρομερές εξελίξεις στην Ένωση, «ψήνεται» σούπερ επιστροφή!

Η απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα δε φρενάρει την προγραμματισμένη προσθήκη εξτρέμ στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας άσος είναι ήταν μία έξτρα κίνηση που προέκυψε από τη στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα, η υπόθεση του Έλληνα άσου δεν αποκλείεται να σχετίζεται με αυτή του Φελίπε Πιρές, από την άποψη ότι είναι μία περίπτωση που μπορεί να χειριστεί ο ίδιος μάνατζερ, ο Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος φέρεται να έχει ανοίξει καλό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με την Ένωση.

Ο κορυφαίος Έλληνας ατζέντης γνωρίζει άριστα την αγορά της Γερμανίας, έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις εκεί, επομένως μπορεί να «τρέξει» τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου που ανήκει στη Χόφενχαϊμ και πέρυσι τέθηκε αντιμέτωπος των Κιτρινόμαυρων στους ομίλους του Europa League, αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Αούστρια Βιέννης (45 συμμετοχές, 8 γκολ, 9 ασίστ).

Πάντως, ο ερχομός του Γιάννη Γιαννιώτα και η δεύτερη κίνηση που θα γίνει για την ενίσχυση των άκρων της γραμμής κρούσης προκαλεί «συνωστισμό» στην επίθεση της ΑΕΚ, οπότε δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο «διαζύγιο» της τελευταίας στιγμής, όπως, για παράδειγμα, να παραχωρηθεί ως δανεικός ο Χρήστος Αλμπάνης.

Η Ένωση παλεύει για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι η Γκενκ δεν είναι θετική να δανείσει τον παίκτη, αλλά προτιμάει να τον πουλήσει, καθώς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Ίσως η λύση θα μπορούσε να δοθεί αν ο πρώην «πράσινος» ανανέωνε στη βελγική ομάδα.

Όπως και να έχει, στην ΑΕΚ κάνουν συζητήσεις για τον Νίκο Καρέλη, στο πλαίσιο της ελληνοποίησης που επιχειρείται στην ομάδα, χωρίς, πάντως, να είναι η μοναδική περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. 

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του χαφ, «παίζει» πάντα το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.