Header Ads


Ο πολυσύνθετος ρόλος του Ματσιούλις στην ΑΕΚ - Αυτά σκέφτεται ο Μπάνκι για εκείνον

Ο πολυσύνθετος ρόλος του Ματσιούλις στην ΑΕΚ - Αυτά σκέφτεται ο Μπάνκι για εκείνον


Ο Λούκα Μπάνκι βάζει τις... βάσεις για τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ.
Η νέα σεζόν αναμένεται διαφορετική από τις άλλες στην ΑΕΚ. Η Ένωση άλλαξε φιλοσοφία, με την έλευση του Λούκα Μπάνκι στην τεχνική ηγεσία της και την ίδια στιγμή τα νέα πρόσωπα ήταν αρκετά, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει, ωστόσο, για πρώτη φορά, σύμφωνα με το sdna.

Ανάμεσα στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης ήταν και ο Γιόνας Ματσιούλις, με τον Λιθουανό φόργουορντ να επιστρέφει στην Ελλάδα, έπειτα από μια τετραετία στην οποία αγωνίστηκε σε Ρεάλ Μαδρίτης (2014 έως και το πρώτο μισό της σεζόν 2017-18) και Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η εμπειρία και οι παραστάσεις υψηλού επιπέδου που έχει αποκομίσει δεν χωρούν αμφισβήτησης, κάτι το οποίο γνωρίζουν άπαντες στα ενδότερα της ομάδας.

Έτσι, η παρουσία του 33χρονου φόργουορντ δεν είναι σημαντική μόνο εντός παρκέ, αλλά και εκτός αυτού και πιο συγκεκριμένα στα αποδυτήρια της ομάδας. Κι αυτό γιατί φέτος ο Ματσιούλις αναμένεται να είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας, βοηθώντας και τους νεαρούς παίκτες της Ένωσης σε πολλούς τομείς κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Στην ΑΕΚ, άλλωστε, ποντάρουν στην εμπειρία του και την ποιότητά του και στο πρόσωπό του βλέπουν έναν από τους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα σε πάρα πολλούς τομείς κατά τη διάρκεια της σεζόν.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.