Header Ads


Unlabelled Αδιανόητο: Πόσα έδωσε ο Τίγρης για να πάρει τον Πέντρο Βίτορ!

Αδιανόητο: Πόσα έδωσε ο Τίγρης για να πάρει τον Πέντρο Βίτορ!


Δε φαντάζεστε τι DEAL έκλεισε για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης! - Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό το deal.
Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Πέντρο Βίτορ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες από to10.gr o Bραζιλιάνος εξτρέμ υπέγραψε νωρίτερα το συμβόλαιό του με τους Κιτρινόμαυρους! Ο Βίτορ έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία βρέθηκε με τον ατζέντη του στα γραφεία της Ένωσης, για τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πρόκειται για ένα super deal για την ΑΕΚ, που αποκτά τον παίκτη από την Σπορτ Ρεσίφε χωρίς να καταβάλει χρήματα στους Βραζιλιάνους, οι οποίοι θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης για τον 20χρονο εξτρέμ που θα φτάνει στο 30%! Μιλάμε για μια άκρως συμφέρουσε συμφωνία για την ΑΕΚ που εντάσσει στο δυναμικό της έναν ταλαντούχο και άκρως εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αποδειχθεί… λαβράκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επισημοποίηση της –ήδη τελειωμένης- μεταγραφής του Βίτορ στην ΑΕΚ θα γίνει αύριο, μιας και εκκρεμεί η αποστολή ενός εγγράφου από την ομάδα που ανήκει. Κάτι που θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει έτσι αύριο την απόκτηση του νεαρού άσου, που όπως προαναφέραμε υπέγραψε νωρίτερα συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.