Header Ads


Μπακάκης: «Πιστεύω ότι θα περάσουμε στους ομίλους»

Μπακάκης: «Πιστεύω ότι θα περάσουμε στους ομίλους»


Οι δηλώσεις του μπακ της ΑΕΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σέλτικ.
Η ΑΕΚ πήρε την μεγάλη πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League και πλέον βρίσκεται μόλις ένα βήμα από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής  διοργάνωσης.

Ο Μιχάλης Μπάκακης στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της Ένωσης για να έρθει η πρόκριση, ενώ φάνηκε και αρκετά αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα δώσει το «παρών» στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά:

«Οι δυνατοί σε συγκεκριμένους ρόλους. Δουλειά μας είναι να τρέχουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε. Δεν υπάρχει ρυθμός, η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο έτοιμη. Η πρόκριση είναι σημαντική» σχολίασε αρχικά στην κάμερα της Nova o διεθνής δεξιός μπακ.

Για την Σέλτικ: «Είναι ιστορική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που αν χαλαρώσεις θα σου δημιουργήσει δάσεις για γκολ. Είναι πιο έτοιμη, εμείς έχουμε καινούριο προπονητή, προσπαθούμε να βρεθούμε στο γήπεδο και τα καταφέρνουμε καλά. Είναι νωρίς ακόμα αλλά θέλαμε την πρόκριση και την πήραμε.

Δουλεύουμε στην προπόνηση στην τακτική καθημερινά, είναι διαφορετική από αυτή που είχαμε την περασμένη σεζόν. Τα παιδιά έχουν διάθεση και φαίνεται στον αγώνα. Είναι σημαντικό το ότι από πέρσι συνεχίζουμε να κερδίζουμε και να έχουμε αήττητο πολλών αγώνων».

Για την Βίντι: «Για να έχει φτάσει εδώ θα είναι καλή ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για εμάς ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι. Στο μέλλον θα είμαστε πιο έτοιμοι με ανάσες και τρεξίματα. Πιστεύω θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και θα περάσουμε στους ομίλους. Σίγουρα το ότι έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας δίνει την δυνατότητα διαχείρισης. Σαν όνομα η Σέλτικ είναι πιο ιστορική αλλά δεν επαναπαυόμαστε, θέλουμε να μπούμε στους ομίλους».

enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.