Header Ads


Χάνει και Μπογέ η ΑΕΚ!

Χάνει και Μπογέ η ΑΕΚ!


Σύνδρομο κοιλιακών έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Λούκας Μπογέ. Χάνει τη ρεβάνς με τη Σέλτικ και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το επόμενο διάστημα.

Ενα νέο ισχυρό αγωνιστικό πλήγμα δέχεται η ΑΕΚ, εν όψει της ρεβάνς με τη Σέλτικ. Ο Λούκας Μπογέ, που είχε αποκλειστεί την τελευταία στιγμή από την ενδεκάδα του πρώτου ματς, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική, η οποία έδειξε σύνδρομο κοιλιακών!

Κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός άσος τίθεται οριστικά νοκ άουτ για το παιχνίδι της Τρίτης, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας θα περιμένουν με αγωνία να διαπιστώσουν τις επόμενες ημέρες πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στη θεραπεία που ήδη ξεκίνησε, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τραυματισμό.

Θυμίζουμε ότι για το δεύτερο ματς με τους Σκωτσέζους είναι και οι τραυματίες Πέτρος Μάνταλος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γιώργος Γιαννούτσος, που συνέχισαν και σήμερα τη θεραπεία τους, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος που αποβλήθηκε στο ματς του Celtic Park.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Γλασκώβη έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19.00, στα Σπάτα.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.