Header Ads


Λουτσέσκου: «Θα ήμασταν ήδη στους ομίλους, αλλά οι επιτροπές της Αθήνας αποφάσισαν αλλιώς»

Λουτσέσκου: «Θα ήμασταν ήδη στους ομίλους, αλλά οι επιτροπές της Αθήνας αποφάσισαν αλλιώς»


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε για πολλοστή φορά πραγματικό πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ. 
Αιχμηρός για μια ακόμη φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Μιλώντας στο Novasports εν όψει της αγωνιστικής που βρίσκει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τον Πανιώνιο, επανέλαβε πως η ομάδα του ήταν η πραγματική πρωταθλήτρια και πως αν συμμετείχε στο μονοπάτι των πρωταθλητών θα βρισκόταν ήδη στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα σενάρια περί πώλησης του Πρίγιοβιτς και επιβεβαίωσε την παραχώρηση του Λάμπρου στην ολλανδική Φορτούνα.

Αναλυτικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για: 

-το αν έχουν επουλωθεί οι πληγές από τον αποκλεισμό: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τους παίκτες, θα μιλήσω για μένα προσωπικά. Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάναμε και την πορεία μας. Υπάρχει όμως και απογοήτευση, γιατί είχαμε φιλοδοξίες και πιστεύαμε πως μπορούσαμε να αποκλείσουμε ακόμη και την Μπενφίκα. Όμως καταλάβαμε ότι η Μπενφίκα είναι αυτή τη στιγμή σε υψηλότερο επίπεδο από μας. Άξιζε να περάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει απογοήτευση. Η Μπενφίκα έχει μεγαλύτερη εμπειρία, συμμετέχει σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα».

-το αν το 1-4 ήταν άδικο: «Αυτό το 4-1 ήταν υπερβολικό, ακόμη κι αν δεν παίρναμε εμείς την πρόκριση. Η Μπενφίκα έκανε 1-2 ευκαιρίες, αλλά εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη μας».


-το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League: «Σε μια νορμάλ κατάσταση θα ήμασταν οι πρωταθλητές και θα ήμασταν ήδη στους ομίλους του Champions League. Οι πραγματικοί πρωταθλητές ήμασταν εμείς. Είναι άλλο να παίζεις με τη Βασιλεία, τη Σπαρτάκ και την Μπενφίκα και άλλο να πηγαίνεις από τον άλλο δρόμο. Όμως λόγω των φανταστικών επιτροπών της Αθήνας έπρεπε να πάμε από άλλο δρόμο. Ας τελειώσουμε όμως με αυτά τα κουτσομπολιά και να εστιάσουμε στο ματς με τον Πανιώνιο».

-το στόχο του Europa League: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Europa League, γιατί θα είναι μια χρήσιμη εμπειρία. Αν βρισκόμασταν σε φάση ομίλων και αντιμετωπίζαμε τις τρεις ομάδες που αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι θα είχαμε ήδη προκριθεί».

-τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο, λόγω της ατμόσφαιρας και της σημασίας των ευρωπαϊκών αγώνων. Θα πρέπει να επιστρέψουμε και να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, γιατί αν θέλουμε να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα πρέπει να κερδίζουμε στην Ελλάδα».

-τις φήμες περί πρότασης της Σπόρτινγκ για τον Πρίγιοβιτς: «Μισώ αυτή τη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελειώνει σύντομα η 31η Αυγούστου. Δεν ξέρω τίποτα και δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Δεν θέλω να ακούσω για εκπλήξεις. Απλά θέλω να περάσει αυτή η μέρα».

-τον Λάμπρου: «Ξέρω ότι θα φύγει, δεν ξέρω αν είναι επίσημο ακόμη. Ήταν απόφασή του. Είναι φυσιολογικό, πέρσι είχε αρκετό χρόνο στον Πανιώνιο και στην ηλικία του θα ήταν δύσκολο να παίξεις 4-5 ματς όλη τη σεζόν. Η εμπειρία στο εξωτερικό θα είναι χρήσιμη για εκείνον στο μέλλον και για τον ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.