Header Ads


Το πλάνο Ουζουνίδη για Βίντι και τα διλήμματα!

Το πλάνο Ουζουνίδη για Βίντι και τα διλήμματα!


Εικόνα κυριαρχίας θέλει να παρουσιάσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βίντι η ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχεδιάζει αγωνιστικό του πλάνο, έχοντας στο μυαλό του αρκετά διλήμματα.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος ταξιδεύουν στην Ουγγαρία για το πρώτο ματς στα πλέι οφ του Champions League με σαφή πρόθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να ακολουθήσουν στάση αναμονής. Η δύναμη της έδρας αλλά και η διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με την Σέλτικ επηρεάζουν τις σκέψεις του Εβρίτη τεχνικού, που πιθανολογείται ότι θα ακολουθήσει το επιτυχημένο μοντέλο της Σκωτίας.

Σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Ουζουνίδη θα διαδραματίσει τυχόν συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου ο οποίος εφόσον αγωνιστεί βασικός θα τοποθετηθεί στα άκρα της μεσαίας γραμμής καθώς το δίδυμο Λιβάγια-Κλωναρίδη στην επίθεση δεν «σπάει».

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής υπάρχει σημαντικό δίλημμα, με τους Άλεφ και Γαλανόπουλου να διεκδικούν θέση διπλα στον Σιμόες, με τον Βραζιλιάνο να ανεβάζει πάντως ρυθμούς απόδοσης μέσα από τα παιχνίδια.

«Κλειδωμένη», τέλος, είναι η παρουσία του Μπακασέτα στις θέσεις των εξτρέμ, καθώς και των Μπάρκα, Μπακάκη, Λαμπρόπουλου, Οικονόμου, με τον Χουλτ να έχει σαφές προβάδισμα από τον Λόπες για το αριστερό άκρο της άμυνας.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.