Header Ads


«Υπάρχουν τρία πλάνα για την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ»

«Υπάρχουν τρία πλάνα για την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ»


Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε τις σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αποψινή ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Σέλτικ. 
Τα εναλλακτικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αποψινή μεγάλη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ ανέλυσε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Έχει ένα σφίξιμο ο Λόπες. Ο Μάνταλος είναι 100% έτοιμος και θα κρίνει ο προπονητής αν θα ξεκινήσει ή θα τον κρατήσει για αλλαγή. Υπάρχου τρία ενδεχόμενα, το πρώτο να παίξει ο Μάνταλος από την αρχή και πίσω ο Λόπες ή ο Χουλτ, το δεύτερο να παίξει μπακ ο Χουλτ και εξτρέμ ο Λόπες και το τρίτο να παίξει δεξί εξτρέμ ο Γκάλο μπροστά από τον Μπακάκη και ο Μπακασέτας να πάει αριστερά μπροστά από τον Χουλτ», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM.

Παράλληλα επισήμανε τη σημασία του αγώνα. «Σίγουρα θα έχει πάνω από 35.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι τόσο απλό να προκριθεί η ΑΕΚ. Είναι πολύ δυνατή ομάδα η Σέλτικ, με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και θα χρειαστεί να παίξει πολύ καλά η ΑΕΚ και να βοηθήσει κι ο κόσμος για να έρθει η πρόκριση. Όμως εδώ που έφτασε η ΑΕΚ πρέπει να περάσει, είναι μια μεγάλη ευκαιρία», επισήμανε.

Τέλος, τόνισε πως «... θεωρώ δεδομένο πως θα γίνουν μεταγραφές, αλλά ίσως το μπάτζετ για αυτές να κριθεί από το αποψινό παιχνίδι». 
*sport-fm.gr Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.