Header Ads


«Η ΑΕΚ κοιτάζει ξανά την περίπτωση του Καρέλη!»

«Η ΑΕΚ κοιτάζει ξανά την περίπτωση του Καρέλη!»


Στο Βέλγιο υποστηρίζουν ότι η Ένωση εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Νίκου Καρέλη, τα δεδομένα της υπόθεσης του οποίου είχε ψάξει μέσα στο καλοκαίρι.
Η ΑΕΚ είναι γνωστό ότι έχει πάντα ανοικτά τα μάτια της για τους Έλληνες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, κάτι που αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα, που αποκτήθηκε ως μια έξτρα μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Νίκο Καρέλη, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει την Ένωση στο πρόσφατο παρελθόν, στη βάση ότι ψάχτηκε για τα δεδομένα της υπόθεσής του μέσα στο καλοκαίρι. Τότε είχε διαπιστωθεί άμεσα πως δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να γίνει επίσημη κίνηση, καθώς πρόθεση της Γκενκ ήταν μόνο να τον πουλήσει και μόνο σε υψηλή τιμή (σε επίπεδα που θα της άφηναν και κέρδος σε σχέση με τα χρήματα που κατέβαλε για την απόκτησή του).

Ωστόσο, από το Βέλγιο υποστηρίζουν ότι η ομάδα του διεθνή άσου έχει αλλάξει στάση φτάνοντας στην... εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, θέλοντας να βρει έναν τρόπο για να γλιτώσει το βαρύ συμβόλαιό του. Και οι ίδιες πληροφορίες του SDNA από το Βέλγιο υποστηρίζουν ότι η Ένωση είναι ενήμερη για αυτή την αλλαγή στάσης της Γκενκ και αποτελεί μια από τις ομάδες που εξετάζουν τον 26χρονο διεθνή επιθετικό, ο οποίος εμφανίζεται κι αυτός από την πλευρά του ανοικτός στην προοπτική να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, βρίσκοντας μια νέα ποδοσφαιρική στέγη.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.