Header Ads


Unlabelled «Τα έσπασε» ο Τίγρης λόγω...ΠΑΟΚ! - Βούλωσε στόματα ο…»

«Τα έσπασε» ο Τίγρης λόγω...ΠΑΟΚ! - Βούλωσε στόματα ο…»


Παρασκήνιο απ' τη Σκωτία μέχρι την Αγιά Σοφιά και την… Τούμπα.
«Τρελαμένος» ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης χθες στη Γλασκώβη, μετά την πολύ σημαντική ισοπαλία που απέσπασε η ΑΕΚ απέναντι στη Σέλτικ. Όχι τόσο για την εμφάνιση της Ένωσης, όσο για την προοπτική που ανοίγεται στο σύλλογο να αγωνιστεί φέτος μετά από τόσα χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το αφεντικό της ομάδας γνωρίζει ότι το μεγάλο εμπόδιο για την ΑΕΚ είναι αυτό κόντρα στους Σκωτσέζους και πως αν οι Κιτρινόμαυροι καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση την επόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ, θα βρίσκονται με το ένα πόδι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μιας και οι επόμενοι αντίπαλοι (Μάλμε-Βιντεότον) δεν αποτελούν φόβητρο.

Προφανώς ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης υπολογίζει και στα οικονομικά οφέλη που μπορεί να προκύψουν για την ομάδα του, καθώς η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ εξασφαλίζει εγγυημένα έσοδα τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό τεράστιο για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα που «ισοφαρίζει» τα χρήματα που ο Τίγρης σκοπεύει να δώσει από την τσέπη του για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς». 

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε χθες στο βασικό της σχήμα επτά Έλληνες (Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης). Και, μάλιστα, φέρεται να έκανε και τη σχετική «σύγκριση» με τη αντίστοιχη χθεσινή 11άδα του ΠΑΟΚ που είχε μόλις τρεις (Πασχαλάκης, Λημνιός, Πέλκας) στο δικό του αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Τίγρης ποντάρει πολλά στο ελληνικό στοιχείο της Ένωσης, έχει στόχο η ομάδα του να επανδρώνει σχεδόν εξ ολοκλήρου την Εθνική ομάδα και θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο η ΑΕΚ κάνει σοβαρές επενδύσεις που στην πορεία θα της αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Ήδη, άλλωστε, το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου βρίσκεται στη λίστα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και εκτιμάται ότι κάποια στιγμή ο νεαρός χαφ θα φέρει πολύ μεγάλη πρόταση στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία.

Δικαίωση με Κλωναρίδη και Οικονόμου

Στο μεταξύ, δύο Έλληνες παίκτες που ξεχώρισαν χθες ήταν οι Βίκτωρας Κλωναρίδης και Μάριος Οικονόμου. Μάλιστα, η εμφάνισή τους στη Γλασκώβη αποτελούν μία πρώτη μεγάλη δικαίωση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο μεν πρώτος θεωρείται «παιδί» του και γι' αυτό επέμενε στην παραμονή του, ξέροντας από τον Παναθηναϊκό τι πρέπει να κάνει για να αποδώσει στο γήπεδο την πραγματική του αξία. Ο δε δεύτερος αποτελούσε προσωπική του εισήγηση και κόντρα σε όλα όσα ακούστηκαν όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του, το πρώτο δείγμα γραφής του σε ένα τόσο σημαντικό ματς ήταν εξαιρετικό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.