Header Ads


Χιμένεθ: «Μπράβο ΑΕΚΑΡΑ μου..»

Χιμένεθ: «Μπράβο ΑΕΚΑΡΑ μου..»


O Mανόλο Χιμένεθ είναι για πάντα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την πρόκριση της Ένωσης και τόνισε πως τώρα αρχίζει το μεγάλο ταξίδι.
«Μπράβο ΑΕΚΑΡΑ μου» τόνισε ο Χιμένεθ μιλώντας στο sdna.grκαι τη Βάσω Πρεβεζάνου και συνέχισε: «Φυσικά και είδα τους αγώνες, χάρηκα και πανηγύρισα και εγώ όπως κάθε μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ. Πως θα μπορούσα να κάνω αλλιώς; Αισθάνομαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές, για τον σύλλογο, για τους οπαδούς. Είναι μια σπουδαία επιτυχία και μπορεί να έχει και ανάλογη συνέχεια. Τώρα αρχίζει για όλους ένα μεγάλο, ονειρεμένο ταξίδι».

Για τα συναισθήματα του ανέφερε: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα, αλήθεια. Πιστεύω πως η ομάδα συνεχίζει στον ίδιο δρόμο που ανοίξαμε πριν από ενάμιση χρόνο. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ». Όσο για τους ομίλους ο Μανόλο πιστεύει ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια και να αντιμετωπίσει στα ίσα όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά της και στέλνει.

«Είναι στη νοοτροπία, στη φιλοσοφία αυτής της ομάδας να μην φοβάται ποτέ και κανέναν. Να μπαίνει στο γήπεδο και να παίζει απαλλαγμένη από κάθε φοβία, από κάθε αίσθημα κατωτερότητας, διότι πολύ απλά δεν είναι κατώτερη από κανέναν. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Μπορεί να παίξει στα ίσα κάθε αντίπαλο, σε κάθε γήπεδο, όπως άλλωστε έκανε και πέρυσι στο ''Σαν Σίρο''» κατέληξε ο Χιμένεθ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.