Header Ads


Unlabelled Επαφές για Μπρούνο Σέζαρ η ΑΕΚ!

Επαφές για Μπρούνο Σέζαρ η ΑΕΚ!


Η Ένωση φέρεται να «ψάχνει» την περίπτωση του 29χρονου αριστεροπόδαρου Βραζιλιάνου εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ένα ακόμη όνομα ποδοσφαιριστή έρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, όσον αφορά τη θέση του εξτρέμ, στην... εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τον Μπρούνο Σέζαρ της Σπόρτινγκ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, που επικαλείται πληροφορίες από την Πορτογαλία, η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Λισαβόνας για τον 29χρονο άσο. Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που γίνονται με την ΑΕΚ σε Πορτογάλους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί του.

Ο Μπρούνο Σέζαρ έχει γεννηθεί στις 3 Νοεμβρίου 1988 και έχει ύψος 1,78 μ. Είναι Βραζιλιάνος, αλλά κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Καλό του πόδι είναι το αριστερό, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, όμως μπορεί να παίξει όλη την πλευρά, αλλά και να αγωνιστεί επίσης τόσο ως δεκάρι όσο και στα δεξιά της επίθεσης. Από το 2015 μετρά 93 συμμετοχές, 12 γκολ και 11 ασίστ στην Σπόρτινγκ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στην Μπενφίκα (60 συμμετοχές, 13 γκολ, 8 ασίστ), όπως και μεταξύ άλλων σε Κορίνθιανς και Παλμέιρας.

Πέρσι ο Μπρούνο Σέζαρ αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, βάζοντας μάλιστα και γκολ στο ματς της Λισαβόνας και στη νίκη της ομάδας του με 3-1.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.