Header Ads


Μέσα ο Μάνταλος για Σέλτικ!

Μέσα ο Μάνταλος για Σέλτικ!


Στην αποστολή της ΑΕΚ για τη μεγάλη ρεβάνς με τους Σκωτσέζους ο αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος, ανατρέποντας τα αρχικά προγνωστικά.
Στην αρχή, η απουσία του και από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τη Σέλτικ είχε θεωρηθεί δεδομένη. Ωστόσο, όπως είχατε διαβάσει από το Σάββατο, ο Μάνταλος ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στη θεραπεία που ακολουθούσε και μπήκε σε μια διαδικασία... μάχης για να προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι. Και τελικά το κατάφερε, καθώς βρίσκεται στην αποστολή!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης τις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα και το όνομα του Πέτρου Μάνταλου ήταν μεταξύ των εκλεκτών του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής άσος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διεκδικεί με αξιώσεις όχι χρόνο συμμετοχής, αλλά και παρουσία στο αρχικό σχήμα του αυριανού ματς. Τα πάντα, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή, όταν και θα γίνει η τελική αξιολόγηση της κατάστασής του.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπογέ, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος και ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος. Οι εκλεκτοί του Ουζουνίδη είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Αλμπάνης, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.