Header Ads


Unlabelled Απίστευτες ατάκες από Μακ για ΑΕΚ!

Απίστευτες ατάκες από Μακ για ΑΕΚ!


Ο Σλοβάκος μίλησε για όλα όσα έγιναν στο περσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε μέσο της Ρωσίας o Ρόμπερτ Μακ:

Ποιες είναι οι βασικές διαφορές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην Ζενίτ;

Πραγματικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Και οι δυο ομάδες μάχονται διαρκώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και οι δυο ομάδες έχουν φανατικούς φιλάθλους. Δυστυχώς την περσινή σεζόν καμία από τις δύο δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα αλλά κέρδισα το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ. Αν είναι να μιλήσουμε για τις διαφορές, η Ζενίτ έχει πιο ακριβούς παίκτες αλλά ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική ποιότητα. Το είδαμε άλλωστε στα ματς με την Βασιλεία που την κέρδισε και εξέπληξε ακόμη και εμένα.

Τώρα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ, ποια είναι η άποψή σου;

Έχω διαβάσει πολλά ρεπορτάζ από την Ελλάδα, όλοι με ρωτούν πως είναι η Σπαρτάκ, πως θα πρέπει να την αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ. Εγώ απαντάω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να την κερδίσει, γιατί όχι; Φυσικά η Σπαρτάκ είναι μια δυνατή ομάδα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ρωσίας. Θα είναι πολύ δύσκολα τα ματς για τον ΠΑΟΚ αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απίθανο. Θα δούμε...

Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι οι πιο... τρελοί στον κόσμο;

Ναι, δεν μπορούν να συγκριθούν με τους οπαδούς στην Ρωσία. Είναι πραγματικά τρελοί. Αν παίζεις εντός έδρας, η υποστήριξή τους είναι απίθανη. Το ίδιο και αν παίξεις στα ντέρμπι με Ολυμπιακό ή ΑΕΚ που η ατμόσφαιρα είναι επίσης φανταστική για αυτές τις ομάδες. Δεν μπορείς να ακούσεις τις οδηγίες του προπονητή σε αυτά τα ντέρμπι. 30.000 κόσμος φωνάζει.

Έχεις αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Μίρτσεα αλλά και του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μοιάζουν προπονητικά;

Όχι, είναι τελείως διαφορετικοί. Ο Μίρτσεα είναι πολύ έμπειρος προπονητής. Και έχει το δικό του στυλ. Κανείς δεν μπορεί να του πει κουβέντα. Βάζει τα δικά του στοιχεία σε κάθε ομάδα που προπονεί και όλα πρέπει να το σεβαστούν χωρίς άλλη επιλογή.Ο Ραζβάν, από την άλλη, έχει εμμονή με την τακτική. Μαθαίνει διαρκώς και δεν φοβάται να πειραματιστεί. Με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Έχει πολύ ενδιαφέρουσες τακτικές ασκήσεις πριν τα ματς. Εξηγεί τα πάντα στους παίκτες του. Και όπως σας είπα είναι διαφορετικοί οι δύο άνδρες αλλά μου αρέσουν και οι δυο. Για να είμαι όμως ειλικρινής, ο Ραζβάν μου αρέσει λίγο περισσότερο από τον πατέρα του.

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ;

Ό,τι έγινε, έγινε. Σε αυτό το ματς και γενικά όλη την σεζόν, έγιναν πολλά... περίεργα. Σκοράραμε ένα γκολ στο 90ο λεπτό, ήταν ένα καθαρό γκολ αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε. Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη προήλθε από τον εκνευρισμό του γιατί όταν σκέφτεσαι την επένδυσή σου και την αγάπη σου γι΄αυτήν την ομάδα και την βλέπεις να την κλέβουν με αυτό τον τρόπο μέσα στο γήπεδο, τότε ο καθένας μπορεί να έρθει στην θέση του Σαββίδη. Οκ, αυτό το περιστατικό με το όπλο δεν ήταν και η καλύτερη εικόνα, αλλά πιστέψτε με είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, ο οποίος διαρκώς μας υποστηρίζει. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι φίλος μας. Φυσικά, το περιστατικό με το όπλο, με έκανε να δω τα πράγματα από διαφορετική οπτική αλλά τον υποστηρίζουμε. Μετά από όλα αυτά, ο Σαββίδης έχει κάνει πολλά για εμάς. Στην συνέχεια, όταν η ομάδα συναντήθηκε μαζί του, μας ζήτησε να τον συγχωρέσουμε και εμείς το αποδεχτήκαμε. Αποφασίσαμε από κοινού να δώσουμε ένα καλό τέλος στην σεζόν. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Όλο αυτό που έγινε με τον Ιβάν Σαββίδη, σε τρόμαξε καθόλου;

Εμείς δεν είδαμε όπλο στο γήπεδο. Στη συνέχεια είδα τις φωτογραφίες. Συνεπώς κατά την διάρκεια του αγώνα δεν γνωρίζαμε πόσο σοβαρό είναι. Βλέπετε, στην Ελλάδα κάποιες δυνάμεις, δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν κομβικό σημείο για τον ΠΑΟΚ;

Ναι. Χάσαμε βαθμούς και συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Μέχρι το τέλος της σεζόν, απέμεναν πέντε παιχνίδια. Πριν από αυτό το περιστατικό όμως, είχαμε 18 σερί νίκες. Μετά το περιστατικό, συναντηθήκαμε με την ομάδα και αποφασίσαμε. Θα δώσουμε το 100% για όσα ματς έχουν απομείνει. Στο τέλος κάναμε το 5Χ5 αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Το μόνο που μας έμεινε ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Μαουρίσιο πως τα πάει στον ΠΑΟΚ;

Τα πάει εξαιρετικά αλλά στην Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει υπέροχο καιρό και θάλασσα. Μιλήσαμε πριν μια εβδομάδα. Τα είπαμε για την Ζενίτ γιατί ακόμη σκέφτεται την Ρωσία αλλά το μυαλό του αυτήν την στιγμή είναι αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ.

Θεσσαλονίκη ή Αγ. Πετρούπολη;

Και οι δύο.

Ούζο ή βότκα;

Βότκα.

VAR ή ο διαιτητής στο γήπεδο;

VAR.

Αν θες να... βρίσεις έναν διαιτητή, σε ποια γλώσσα θα το κάνεις;

Σλοβάκικα.

Μέσι ή Ρονάλντο;

Μέσι.

Χάμσικ ή Τζιούμπα;

Χάμσικ.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.